SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

SIMONA HALEP. Schimbarea radicală identificată de Simona Halep după victoria cu Dolehide: "Niciodată nu mai folosisem acest cuvânt" » Cele 2 capitole la care crede că și-a surclasat adversara

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 11:03

Simona Halep (1 WTA) a învins-o în această dimineață pe Caroline Dolehide, scor 1-6, 7-6, 6-2, și s-a calificat în optimi la Indian Wells. Românca a ajuns astfel la un bilanț de 16-1 în 2018, singura înfrângere venind în finala de la Australian Open.

După victoria cu Dolehide, Halep a vorbit cu jurnaliștii americani despre aspectele care au ajutat-o să câștige meciul.

"În final, cred că am fost mai puternică în picioare. În plus, când a trebuit să închid punctele, am făcut-o. Sunt foarte foarte fericită pentru această victorie, a fost greu de obținut"

Spre deosebire de episoadele din trecut, Halep spune că încrederea în sine o ajută să depășească cu brio meciurile complicate.

"Nu m-am dat bătută, ceea ce e cel mai important lucru. Nicidoată nu m-am gândit că voi pierde meciul. Pur și simplu am stat în meci și am așteptat să văd ce se întâmplă. Sunt foarte mândră că am reușit să manageriez acest meci.
A fost foarte greu și, pentru a doua oară în turneu, am avut un meci extraordinar, la un nivel foarte bun.

Nu am folosit cuvântul «mândră» până acum pentru că am fost dură cu mine însumi. Așa că acum încerc să schimb asta și să fiu mai blândă cu mine. De asta îmi dau credit pentru victorie, iar asta îmi dă încredere pentru zilele viitoare", a declarat Simona Halep în presa internațională.

Vezi și: 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  13 Martie 2018, 10:15

Simona ,acum ca ai trecut cu bine de o asa zisa necunoscuta "o sa ma uit pe internet so vad"ai o experenta-n plus ,bafta multa si cu chinezoaica

gabib77
gabib77  •  12 Martie 2018, 16:23

Alo, stiristii lu' peste prajit, "myself" se traduce "insami" la genul feminin... Vai de capu' vostru... Nu va mai da nimeni afara? Chiar ati ramas speranta GPS?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Martie 2018, 15:56
Postat de maxp pe 12 Martie 2018, 15:44

Asta mi se pare marele plus al Simonei cel putin de pana acum anul acesta, castiga si aceste meciuri in care este surprinsa de o adversara care desi nu pare periculoasa pe hartie, se prezinta foarte bine. Anii trecuti a pierdut multe astfel de meciuri, parca atunci aparea o presiune imensa a faptului ca "se facea de ras", acum pare capabila sa se lupte si in acest tip de meciuri. Era poate capitolul la care statea cel mai prost, iar rezolvand aceasta problema, devine o jucatoare foarte greu de batut. Cum se si vede, are inca o singura infrangere anul acesta.

de acord. on plus de asta si serviciul o ajuta mult mai mult. adica o vedem pe Simona reusind asi. Pe Simona ! dar din pacate nu cred ca va trece niciodata peste frica de mare victorie. In continuare joaca cel mai prost tennis al ei in momentele cele mai favorabile si al 5-2 si-a bagat adversara inapoi in meci si era sa-l piarda.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează