SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep se pregătește din nou cu Darren Cahill » Decizie interesantă: "Trebuie să ajungem primii"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2015 10:52

Simona Halep este prima jucătoare de tenis care a ajuns la Singapore, unde va participa la Turneul Campioanelor începînd cu 25 octombrie.

Românca a făcut deplasarea în Asia alături de antrenorul cu care se înțelege cel mai bine. Darren Cahill o va pregăti pe principala favorită a Turneului Campioanelor și explică de ce au ajuns atît de devreme în Singapore.

"Sîntem gata și așteptăm. Pe terenul de la Turneul Campioanelor în timp ce Simona se pregătește pentru a testa noua suprafață de joc", a scris Darren Cahill pe contul său de Twitter.

Simona Halep, numărul 2 WTA, a mai participat o singură dată la Turneul Campioanelor, anul trecut cînd a pierdut finala în fața Serenei Williams.

JUCĂTOARE CALIFICATE PÎNĂ ACUM la turneul campioanelor:

Simona Halep
Maria Șarapova
Garbine Muguruza
Petra Kvitova
Angelique Kerber
Agnieszka Radwanska

SE MAI BAT PENTRU URMĂTOARELE 2 LOCURI

Lucie Safarova
Flavia Pennetta
Timea Bacsinszky
Venus Williams
Carla Suarez Navarro
Karolina Pliskova
Belinda Bencici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
817570691657743
Oana Miulescu  •  21 Octombrie 2015, 02:30

Intai se joaca in grupe, nimeni nu pleaca in primul tur, ignoranti de 2 lei, apoi semifinale, finala, etc. Unii o urasc pt. ca e stelista... Jalnic. Hai sa ne bucuram ca avem o jucatoare pe locul 2 in lume , nu va mai fi altcineva, clar. Niculescu, Mitu,joaca destul de slab, Begu mai stie cate ceva. Daca inainte eram cunoscuti pt. Nadia, acum suntem pt. Simona. Hai Simona, multa bafta!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2015, 21:14
Postat de sange_alb.rosu pe 20 Octombrie 2015, 14:36

Pe hartie a prima favorita. In realitate e a doua, avand in vedere ca Sarapova e acolo si o snopeste pe halepa de fiecare data cand o prinde. E prima favorita tot asa cum e a doua in clasamentul WTA, desi e clar pentru toata lumea ca Sarapova e mai buna. Intr-un fel e aceeasi situatie cu clasamentul FIFA, in care Romania e mai sus decat echipe precum Franta sau Italia, desi ne batem de la egal la egal cu Ungaria, Finalanda sau Feroe. Sa nu uitam ca ultimul meci cu Feroe l-am castigat, dar parametrii meciului au fost clar in favoarea lor. In fine, hai sa ne inscriem toti in corul aplaudacilor Simonei, ca asa e la moda. Hai sa ignoram faptul ca locul 2 mondial e pur conjunctural si ca din toate tenismenele, Simona e cea mai inconstanta in joc, pierzand mereu la jucatoare slab cotate. Hai sa ignoram caracterul ei mizerabil (vorbeste urat cu antrenorul in public), aroganta ("nu dau nimanui socoteala") si ipocrizia ("e minunat sa joc pentru tara mea in FED cup, dar joc numai cand nu trebuie sa merg la vreun turneu marunt sau sa ma relaxez"). Simona e cea mai minunata, ca doar tine cu fcsb!

amigo, anul trecut a jucat finala, cum necum. anul asta o vede la TV.))

ceaiuri
ceaiuri  •  20 Octombrie 2015, 20:08

in primul rand simona tb sa gandeasca ca un campion(nu mai tine chestia "sa ma bucur"..smd)iar ca sa gandesti ca un campion tb sa fii cel mai bun..dar pt asta tb sa cresti valoric(sa serveasca mai bine,sa vina la fileu)nu are cum sa fie principala favorita..cel putin 2jucatoare o pot invinge

Vezi toate comentariile (8)
Comentează