SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-2, 6-2 // Serena și-a însușit lecția: „Trebuie să învăț asta de la Simona!” » Toate declarațiile americancei din conferință

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 13 iulie 2019 18:48

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon 2019! A trecut de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. Americanca a recunoscut superioritatea clară a Simonei.

  • CORESPONDENȚĂ GSP: Luminița Paul, specialistul Gazetei Sporturilor in tenis, și fotoreporterul Raed Krishan sunt acum la Londra, de unde transmit pentru cititorii GSP toate detaliile despre finala Halep - Serena.

„Ea pur și simplu a jucat excepțional, nu e nicio surpriză că a făcut-o împotriva mea. Am încercat lucruri diferite și nimic nu a mers. Am făcut și foarte multe greșeli.

Mi-a întors multe mingi, am o strategie pentru astfel de jucătoare la care m-am gândit mult prea târziu. Cred că am împins prea mult, iar ea le-a întors pe toate. Orice înfrângere e greu de digerat. Când cineva joacă așa cum a făcut-o ea azi nu prea ai ce să faci. Trebuie doar să accepți că a fost ziua ei. Sper să o poată face mai constant și mai des. Sper și eu să-mi pot ridica nivelul jocului.

Nu mi-am dat seama că joacă diferit la început, mi-am dat seama că își va da inima pe teren și m-am întrebat ce trebuie să fac să ajung și eu la același nivel. Dacă e să învăț ceva de la ea este felul în care a jucat cu inima pe masă, nu cred că aș fi făcut ceva diferit azi”, a declarat Serena Williams în conferința de presă de la final.

„Am auzit când cineva mi-a strigat din tribune să mă trezesc, cu siguranță nu dormeam. Câteodată astfel de strigăte mă ajută, dar nu m-a deranjat.

„Ducesa de Sussex este o bună prietenă de-ale mele. E mereu pozitivă, indiferent de ce se întâmplă. E un fan al sportului. S-a bucurat pentru Simona, a văzut că a jucat incredibil”Serena Williams

Vezi și: 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-2, 6-2 // John McEnroe, declarații explozive: „Ăsta nici măcar nu a fost un meci!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  14 Iulie 2019, 15:10

Ce sa înveți? :))) la vârsta ei rupeai tot în tenis halep are 2 cupe câștigate :))))

112914666315881
Gargantua Egor  •  14 Iulie 2019, 08:38

Ion ionescu, n-ai inteles nimic ! Te uiti degeaba la tenis, pacat !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 Iulie 2019, 02:57
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 13 Iulie 2019, 20:54

Sa nu exageram! Serena a pierdut azi pentru ca Simona a returnat tot! Ramane o jucatoare uriasa! Cu rezultate mult peste Halep.

Evrika, ai facut o descoperire epocala ! Explicatie de hater umilit...Simona Halep a jucat cel mai bun tenis din viata ei, tehnic, mental, psihic, fizic. A alergat enorm, a fost peste tot si a scos aproape tot, uneori din poigne, o miscare in premiera. Un american a scris pe YouTube - Pamantul e acoperit 70% de apa, restul de Simona Halep...Serena a ajuns in finala cu acelasi joc de elefant, zdrobind pe Strykova. Deci, nu a jucat ea prost, ci Halep a jucat perfect, cu doar 3 greseli nefortate, ceva unic !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close