SPORTURI  »  TENIS  »  

Simona Halep, sfătuită să-și ia o vacanță lungă după triumful de la Wimbledon » Ce urmează pentru româncă

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 17:55

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a câștigat în premieră trofeul de la Wimbledon și e sfătuită de tenismena britanică Laura Robson să-și ia o vacanță de durată, pentru a se liniști.

„Simona trebuie să facă un pas în spate acum, să se bucure de moment. Are nevoie de câteva săptămâni libere. Acum se bucură de toată popularitatea în România.

Cred că acum are nevoie de relaxare, nu de meciuri. Va trebui să joace din cauza obligațiilor și regulamentului. Eu i-aș recomanda să-și ia o vacanță prelungită. Nu e ușor după ce câștigi un Grand Slam", a spus Robson pentru BBC.

Ce urmează pentru Simona Halep

  • Câte puncte are de apărat în perioada următoare: 
    - 900 la Toronto
    - 585 la Cincinnati
    - 10 la US Open

Calendarul WTA continuă cu seria turneelor nord-americane. Primul cu adevărat important este cel Premier de la San Jose, în perioada 19 iulie - 4 august. Simona nu a participat anul trecut și a spus pas și în 2019.

Urmează Rogers Cup, organizată anul acesta la Toronto, între 3 și 11 august. Turneul Premier 5 cu premii totale de 2.830.000 de dolari va fi primul test al româncei. Halep a câștigat anul trecut competiția, după o finală cu Sloane Stephens, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4, și are de apărat 900 de puncte.

Programul Simonei continuă cu un nou turneu Premier 5, la Cincinnati, între 12 și 18 august. Fostul lider mondial are de apărat 585 de puncte și aici, datorate finalei din 2018.

Halep scapă de grija punctelor la ultimul Mare Șlem al anului. US Open se desfășoară în perioada 26 august - 7 septembrie. Simo a părăsit competiția din primul tur anul trecut, învinsă surprinzător de Kaia Kanepi, jucătoare aflată pe locul 44 în acel moment, scor 2-6, 4-6.

Citește și

Simona Halep le-a prezentat trofeul constănțenilor: mii de oameni au întâmpinat-o cu urale! A urcat pe scenă cu nepoata ei, Tania

Citește și:

Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
Nationala
Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (6)
starcraft
starcraft  •  20 Iulie 2019, 18:34

Oare toti oamenii ce o ponegresc pe Halep realizeaza ce mare performanta face aceasta sportiva ca de 5-6 ani n-a mai iesit din top 10. Cand in fiecare an trebuie sa-ti aperi puncte sau sa castigi alte turnee. Doar Williams a mai reusit sa se mentina in top 10 atata timp in ultimii 20 de ani. Nu prea conteaza locul in acest clasament, pentru ca sunt si ei oameni, viata are prioritate, intervin accidentari, saturatie si tot felul de probleme. Bravo Simona.

10154976492293690
Szasz Andrei  •  20 Iulie 2019, 20:30

Cu victorie la U.S. Open si finala la Turneul Campioanelor Simona termina pe primul loc al treilea an la rand ! Nici n-ar mai conta celelalte puncte din turneele mai mici, cred.

lionforever
lionforever  •  20 Iulie 2019, 18:51

Nu e ok sa ia pauză ca asa a făcut anul trecut după RG si la wimbledon a fost ieșită din formă ar trebui să se pregătească si sa atace si openul american.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează