SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona HALEP - Shuai PENG » Turul 3 la Wimbledon: cine transmite la TV + când se joacă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 20:01

Simona Halep și chinezoaica Shuai Peng (37 WTA) vor juca vineri în turul 3 de la Wimbledon.

Partida va fi în direct la Eurosport și în format liveTEXT pe GSP.ro, pe terenul 2 de la Wimbledon, după terminarea meciului de pe tabloul masculin Bedene vs Muller, care începe la 13:30.

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată în carieră, însă Simona (locul 2 WTA) e favorită certă în fața jucătoarei de 31 de ani.

Simona Halep a trecut în turul doi de Maia Haddad, scor 7-5, 6-3, și în debutul competiției de Marina Erakovici, scor 6-4, 6-1.

Peng e destul de periculoasă dacă ne uităm că în turul doi a trecut de Suarez Navarro, iar în primul joc a învins-o pe Eugenie Bouchard.

Citește și: VIDEO ATENȚIE, IMAGINI TULBURĂTOARE Moment ȘOCANT la Wimbledon! Bethanie Mattek-Sands, adversara Soranei, s-a accidentat ORIBIL în timpul meciului! Sorana a început să plângă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  07 Iulie 2017, 09:26

flashscore.ro /tenis/ anunta meciul respectiv de la ora 15:30 !

catalynn
catalynn  •  06 Iulie 2017, 23:48

Stie cineva ce e in capul ne(in)semnatului gspist cand spune ca Peng a jucat si cu Navaro si Bouchard?! Le-a dat simultan?! :-)))) Bai jurnalist de 2 bani, Peng a jucat in primul tur cu Vondroušová si in turul doi cu Suarez Navarro ... Vad ca seed #2 joaca iar pe un maidan in loc de Central sau Court 1, semn ca aia de vedeau o conspiratie a englezilor pt a o ajuta pe Konta nu vorbeau erau chiar prosti. Evident Konta si Watson joaca pe Court 1 desi sunt mult mai slab cotate, insa deh, sunt reprezentatele gazdelor (cica!) una fiind unguroaica iar cealalta asiatica. Bleah! Astia chiar merita sa le faca Nastase o vizita! :-)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close