SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 de la Roma! Anul trecut a ajuns până în semifinale la acest turneu, ca și jucătoarea noastră

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 17:52

Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Roma, care se dispută între 9 și 15 mai. Românca o va întâlni mâine pe Daria Gavrilova.

Locul 5 WTA va da peste o adversară care traversează o perioadă destul de bună. Ocupanta locului 32 WTA a trecut de Sabine Lisicki (44 WTA), scor 6-1, 7-6.

Anul trecut Gavrilova a ajuns până în semifinale la Roma și a fost eliminată de Maria Șarapova. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, în turul 2 de la Indian Wells.

Românca s-a impus atunci, scor 2-6, 6-1, 6-2. Simona Halep are de apărat 350 de puncte WTA, după ce anul trecut a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Carla Suarez Navarro.

Meciul Simonei Halep va fi transmis de Dolce, dar va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
kossu
kossu  •  10 Mai 2016, 18:56

Meciul Simonei va fi transmis de Dolce, nu de Digi. Digi transmite turneul masculin. Dacă Simo nu și-a făcut operație de schimbare de sex de la Madrid încoace, cred că vă puteți da seama și voi că vă puneți cititorii abonați la Digi să butoneze telecomanda degeaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează