SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TORONTO

Simona Halep și-a întîlnit la Toronto idolul din copilărie: ”O urmăresc cu plăcere”

Articol de - Publicat luni, 17 august 2015 00:00

Simona Halep a întîlnit-o, pentru prima oară, sîmbătă, pe Justine Henin, idolul său din copilărie. Fostul lider mondial a spus că se regăsește în jocul româncei.

A treia jucătoare a lumii a avut parte de o  mare surpriză după meciul din semifinale cu Sara Errani. Ea a întîlnit-o pentru prima oară pe Justine Henin, jucătoare pe care a invocat-o în numeroase interviuri, atunci era era întrebată pe cine a admirat cînd era mică.

Belgianca, acum în vîrstă de 33 de ani, a fos prezentă la Toronto pentru a intra în Hall of Fame-ul turneului Rogers Cup. "Am fost foarte fericită că ne-am văzut, nu știam că e atît de mică de statură. Ea a fost un exemplu pentru mine pentru că mi-am spus că nu trebuie să fii foarte înaltă ca să joci tenis. Am crezut că pot reuși, chiar dacă nu am anumite calități fizice și chiar dacă mulți mi-au spus că nu sînt destul de înaltă că să fiu competitivă în circuitul profesionist", a spus Halep care are 1,68 m, mai înaltă doar cu un centimtru decît fostul lider mondial.

Cîștigătoare a șapte trofee de Mare Șlem, Justine Henin a vorbit despre Simona. "Ea e jucătoarea pe care o urmăres cu cea mai mare plăcere pentru că mereu încearcă să facă altfel de lucruri pe teren. Atunci cînd e în defensivă poate să dea mingi înalte, ar putea să încerce să pună mai multă presiune, să vină de mai multe ori la fileu. Într-un fel îmi aduce aminte de felul în care jucam eu, chiar dacă sînt și multe lucruri care ne despart ca stil. Cu siguranță mi-aș dori să văd mai multe fete ca ea în circuit", a spus Justine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bdgeorge
bdgeorge  •  17 August 2015, 18:59
Postat de minu_nat pe 17 August 2015, 11:17

Justine Henin,probabil cea mai completă şi spectaculoasă jucătoare din tenisul mondial modern! Ar fi extraordinar dacă Simona ar putea s-o coopteze în echipa sa pe această mare,imensă jucăroare de tenis! Ar avea de învăţat MULT,cu mult mai mult decît îi poate oferi Virginia Ruzici!...

Tu ai auzit de Steffi Graf de Martina Navratilova sau de Chris Evert ??? cum sa spui ca Henin a fost cea mai completa jucatoare din circuit cand nici macar nu se apropie de valoarea celor trei de mai sus?? si lista poate continua: Monica Seles mai de curand Billie Jean King sau Evonne Goolagong mai demult..

minu_nat
minu_nat  •  17 August 2015, 11:17

Justine Henin,probabil cea mai completă şi spectaculoasă jucătoare din tenisul mondial modern! Ar fi extraordinar dacă Simona ar putea s-o coopteze în echipa sa pe această mare,imensă jucăroare de tenis! Ar avea de învăţat MULT,cu mult mai mult decît îi poate oferi Virginia Ruzici!...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează