SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep și compania au un adversar nebănuit în duelul de Fed Cup cu Franța! Cel mai bun antrenor din 2018, implicat direct

Florin Segărceanu și Simona Halep
Florin Segărceanu și Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 17:26

România înfruntă Franța pentru un loc în finala Fed Cup. Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) și compania vor avea un obstacol în plus: Sascha Bajin, cel mai bun antrenor din 2018, o pregătește pe Kristina Mladenovic (63 WTA). 

  • Franța - România, în semifinalele Fed Cup, se joacă pe 20 și 21 aprilie, la Rouen. 

Sascha Bajin, omul alături de care japoneza Naomi Osaka (21 de ani, 1 WTA) a cucerit cele mai importante turnee din carieră și alături de care a ajuns lider mondial, lucrează în acest moment cu Kiki Mladenovic. 

Colaborarea dintre cei doi a început la Indian Wells, iar fotografii i-au surprins lucrând zilnic din acel moment. 

Mladenovic, o jucătoare cu un serviciu puternic, este în mod a doua jucătoare pe care Julien Benneteau o va trimite pe teren contra României. 

mladenovic 18
Bajin o vechează pe Mladenovic din spatele fileului

Loturile celor două echipe

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, a anunțat numele jucătoarelor convocate. Din echipa României vor face parte:  Simona Halep (2 WTA), Mihaela Buzărnescu (31 WTA), Irina Begu (82 WTA), Monica Niculescu (133 WTA) și Raluca Olaru (35 WTA la dublu).

În timp ce Franța se va baza pe Caroline Garcia (21 WTA), Kristina Mladenovic (63 WTA), Alize Cornet (54 WTA) și Pauline Parmentier (53 WTA).

Vezi și: 

Circ la Adunarea Generală a FR Tenis! Tatăl Mihaelei Buzărnescu a plecat și nu s-a îndeplinit cvorumul: „A fugit! Îmi pare rău pentru el, că e persoană publică”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close