SPORTURI  »  TENIS  »  CHINA OPEN

Simona Halep, traseu infernal la Beijing! Românca va avea probleme încă din turul 2

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 12:01

Simona Halep va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări în primul tur de la Beijing. Din turul 2 lucrurile se complică pentru liderul WTA, care poate avea un parcurs de foc. TV Digi Sport va transmite turneul.

Competiția care se desfășoară între 29 septembrie și 8 octombrie îi poate aduce Simonei numai meciuri tari. Încă din turul 2 de la China Open românca va avea probleme.

Atunci poate juca împotriva învingătoarei dintre Sakkari (29 WTA) sau Vekici (40 WTA). În turul 3 pot veni Sevastova (19 WTA), Sloane Stephens (9 WTA) sau Barty (17 WTA), iar în sferturi poate fi așteptată de Kvitova. În semifinalele competiției Simona poate da peste Angelique Kerber (3 WTA) sau Osaka (8 WTA) și abia în finală se poate întâlni cu rivala Wozniacki (2 WTA).  Pe acea parte de tablou mai sunt Pliskova, Svitolina, Garcia, Muguruza, Bertens.

Simona Halep are însă amintiri plăcute de la Beijing. După succesul din semifinale de anul trecut cu Jelena Ostapenko, cea în fața căreia pierduse finala de la Roland Garros, Simona a urcat pe primul loc în clasamentul WTA.

Citește și: Simona Halep și alte jucătoare importante, declarații surpriză despre scandalul Serena - Ramos! Prima reacție pentru CNN

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (26)
merace
merace  •  29 Septembrie 2018, 09:26

Ashleigh Barty s-a retras de la Beijing. In locul ei, Simona o poate intalni in turul 3 pe Madison Keys.

merace
merace  •  29 Septembrie 2018, 09:15

Traseu infernal a avut Kvitova la Beijing! In premiul meci de pe tabloul principal, a pierdut cu Gavrilova 2-6, 1-6!

merace
merace  •  28 Septembrie 2018, 20:42

"Românca va avea probleme încă din turul 2"?! Acum se poarta titlurile profetice?! Halal jurnalism!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează