SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a primit wild-card la un turneu major: „A fost mereu special pentru mine”

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 19:28 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 20:07

Simona Halep (32 de ani) va juca la turneul de la Madrid (23 aprilie - 5 mai). Ea a primit un wild-card din partea organizatorilor.

În timp ce așteaptă un wild-card din partea organizatorilor turneului WTA 250 de la Rouen, Simona Halep a primit o veste uriașă: va juca la Mutua Madrid Open 2024!

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep » Veste mare în privința participării la Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep » Veste mare în privința participării la Jocurile Olimpice

Simona Halep, wild-card pentru turneul de la Madrid

Căzută pe locul 1143 WTA, după absența de un an și jumătate din circuit, Simona Halep a anunțat pe contul ei de Instagram că revine la turneul de categorie WTA 100.

„Mulțumesc mult (n.r.- a scris în spaniolă „Muchas gracias”) turneului de la Madrid pentru wild-card! Turneul a fost mereu unul special pentru mine. Am multe amintiri plăcute și abia aștept să îmi fac unele noi. Ne vedem în curând!” a fost mesajul Simonei.

8.770.480 de dolarie valoarea totală a premiilor

128 de jucătorivor lua startul în competiția de la Madrid

Turneul de la Madrid e unul special pentru Simona. Ea a triumfat în 2016 și 2017 și a mai jucat două finale, în 2014 și 2019.

Mutua Madrid Open anunță azi primele patru nume care au primit invitație pentru tablourile principale de la feminin și masculin: Simona Halep, Caroline Wozniacki, Kei Nishikori și Martín Landaluce.

Turneul de categorie 1000 va avea astfel două jucătoare care știu ce înseamnă să fii pe locul 1 și, măcar, să joci finala din Caja Magica.

The Mutua Madrid Open announced on Thursday the names of the first four invitees to the WTA and ATP main draws: Simona Halep, Caroline Wozniacki, Kei Nishikori and Martín Landaluce. Nicio femeie nu a ajuns mai des în ultimul act al turneului decât Halep. A jucat prima finală în 2014, dar a pierdut cu Maria Sharapova. Ulterior, în 2016 și 2017 a câștigat trofeul pe Arena „Manolo Santana”. În 2019 a jucat din nou finala, dar a pierdut contra lui Kiki Bertens. hHalep, alături de Serena Williams, e singura jucătoare care și-a apărat trofeul.

- comunicatul turneului de la Madrid

Recent, Halep, care s-a retras din echipa de Fed Cup a României, a participat la turneul de la Miami, datorită unei invitații a organizatorilor, și a fost învinsă în primul tur de Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, pe 19 martie.

VIDEO. La ce crede Simona Halep că trebuie să mai lucreze după revenirea în circuit: „Trebuie să mă apuc de muncă, faptul că am stat atâta timp o să dăuneze”

Citește și:

7 lucruri importante despre Marele Premiu de la Suzuka: Ferrari, după 17 ani sau aceleași speranțe deșarte? Cântecul de lebădă al lui Ricciardo?
ANALIZĂ GSP
7 lucruri importante despre Marele Premiu de la Suzuka: Ferrari, după 17 ani sau aceleași speranțe deșarte? Cântecul de lebădă al lui Ricciardo?
A revoluționat lumea handbalului, iar astăzi și-a anunțat retragerea: „E momentul perfect”
RETRAGERE
A revoluționat lumea handbalului, iar astăzi și-a anunțat retragerea: „E momentul perfect”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
Freyya
Freyya  •  05 Aprilie 2024, 15:28
Postat de Syryus pe 03 Aprilie 2024, 22:36

Pe cine mai interesează halepoaica ???!!!

vreun puriu divortabil

Freyya
Freyya  •  05 Aprilie 2024, 15:27

nu face ciolacu ceva sarbatoare nationala cu zi libera: pomana dopatilor? sa se imparta roxadustat la saracii care nu mai pot alerga

reddog2100
reddog2100  •  04 Aprilie 2024, 17:32
Postat de reddog2100 pe 03 Aprilie 2024, 21:05

***

Am primit stelute la comentariul anterior.Cred ca aveti dreptate imi cer scuze.Reformulez:Simona Halepa,esti o frumoasa,desteapta si devreme acasa!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează