SPORTURI  »  TENIS  »  VICTORIE SENZAŢIONALĂ

Singurul ziarist de presă scrisă aflat în Singapore, Luminiţa Paul, despre emoţiile victoriei fantastice a Simonei: "Halep are carne de leoaică, a cîştigat pentru că a crezut şi nu s-a intimidat. Uriaş!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 12:41

Astăzi, zgomotul artificiilor lansate la intrarea pe teren n-a mai speriat-o pe Simona. În faţa meciului cel mai greu din viaţa ei a fost mai compactă ca oricînd. Pentru că s-o întîlnesti pe Serena Williams la Turneul Campioanelor e testul suprem.

Setul întîi a fost şi dăruit de americancă, dar mai ales cîştigat de romanca. Serena a fost fragilă, a greşit imens, s-a lamentat în interior, iar altcineva ar fi intrat în capcana asta păcătoasă. S-ar fi dus pe valul erorilor americancei si s-ar fi scufundat cu el. Meritul Simonei e că nu si-a pierdut luciditatea. Cînd adversara greşea, ea răspundea cu un punct. 6-0 în primul set.

6-0? Twitter-ul zbîrnîie "upset alert". Să nu ne grăbim, nu? Se grăbesc ele. În setul secund, povestea continuă oarecum la fel, doar că schimburile de mingi sînt mai lungi şi Simona îşi poate pune în valoare construcţia. Şi deplasarea. Break-ul vine repede. Emoţii apoi pe serviciul propriu, loviturile Serenei capătă greutate cînd şi cînd. Dar nu, nu e azi ziua. Halep are carne de leoaică. Sufocă mingea de break cu un serviciu excelent plasat. Şi merge aşa pînă la 5-2. Serveşte pentru meci.

Serveşte pentru meci? În faţa Serenei? Aţi înnebunit? Două mingi de break care se duc pentru că azi nu poate fi altfel! Şi Simona cîştigă. Cel mai mare meci din viaţa ei. Meciul pe care l-a cîştigat pentru că a crezut. Şi nu s-a intimidat. Uriaş!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
cainerosu76
cainerosu76  •  23 Octombrie 2014, 13:58

Domnilor de la GSP, Luminița Paul nu este singurul ziarist român de presă scrisă. Mai se află acolo și Adrian Țoca de la treizecizero.ro. Așa că nu vă mai denaturați adevărul. Iar dacă nu știți mai bine nu mai scrieți.

andytheblue
andytheblue  •  22 Octombrie 2014, 20:02

SENZATIONALA SIMONA HALEP !!!!!!!!!

georgeudrescu
georgeudrescu  •  22 Octombrie 2014, 19:11
Postat de bimbi79 pe 22 Octombrie 2014, 14:44

Meci TRUCAT, special pt. casele de pariuri. Pacat ca si Simona a intrat in mocirla asta.

Mori

Vezi toate comentariile (66)
Comentează