SPORTURI  »  TENIS  »  BEIJING WTA

Șoc la Beijing! Două jucătoare din Top 10 au fost eliminate în primul tur

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 15:59

Elina Svitolina (24 de ani) și Petra Kvitova (28 de ani) au fost eliminate încă din primul tur al turneului de la Beijing, capitala Chinei.

Elina Svitolina, jucătoare din Ucraina, locul 6 WTA, a fost trimisă acasă de Aleksandra Krunici din Serbia, locul 63 WTA, scor 6-0, 4-6, 6-7, după două ore și cinci minute de joc. Sârboaica va întâlni în turul doi câștigătoarea dintre Alison Van Uytvanck și o jucătoare venită din calificări.

De partea cealaltă, cehoaica  Petra Kvitova (5 WTA), câștigătoare de două ori la Wimbledon, a părăsit competiția după ce a fost învinsă de Daria Gavrilova (33 WTA/Australia), scor 6-2, 6-1. Gavrilova va juca mai departe cu învingătoarea dintre Dominika Cibulková și Duan Yingying.

Citește și: Simona Halep revine pe teren la Beijing! Românca și-a aflat următoarea adversară

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Septembrie 2018, 17:01

Deja nu mai e niciun soc. Daca apare vreuna din top 10 prin semifinale incepem sa fim surprinsi. :-)

merace
merace  •  29 Septembrie 2018, 16:59

Si Barty a luat pauza, s-a retras si locul ei pe tablou a fost luat de Keys, plus ca asa au aparut si 2 locuri de LuckyLoser, dintre care pe unul l-a prins Sorana!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează