SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

Şoc la Madrid » Nadal, ELIMINAT în optimi: "Nu mai vin niciodată la acest turneu dacă nu se revine la vechea zgură"

Rafael Nadal foto: reuters
Rafael Nadal foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 20:25

Rafael Nadal a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului Masters de la Madrid.

Fostul lider mondial a fost învins de Fernando Verdasco, ibericul obţinînd prima victorie în faţa conaţionalului său după 13 succese consecutive ale lui Nadal. Rafael Nadal a pierdut cu 3-6, 6-3, 5-7, după ce în setul decisiv a condus cu 5-2.

"Nu mai vin niciodată la acest turneu dacă situaţia nu se va schimba. De la anul voi avea un turneu în minus în calendar. Acum merg cu neîncredere la Roma, nu se poate schimba suprafaţa", a declarat Nadal la finalul partidei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
daramis
daramis  •  11 Mai 2012, 11:07

ce vrajeala de doi lei,normal ca se face tam tam acum si plange ca o mironosita,trebuiesc acoperite lucrurile,de ochii lumii. la 5 2 verdasco avea cota de 101.acum niste spanioli sunt fericiti.despre ce dracu vorbim,chiar atat de naivi suntem?

maoru
maoru  •  11 Mai 2012, 01:16
Postat de ramona_petri pe 10 Mai 2012, 23:52

Exact asta am spus si eu cand s'a anuntat sgura albastra. Ca se vede mult mai bine. Si exact asa este. Mie chiar mi se pare o idee inovatoare. Si nu ma intereseaza cine este Tiriac (nici nu inteleg de ce'l balacareste lumea), dar a fost inspirat de data asta. Hai Nole! ;)

Sa privesti e una, sa joci e alta poveste, spectatorilor. Aveti cap, minte ce va mai "trebe"? Nadal si Federer au criticat ideea tembela a lui Tiriac cu mult inainte. Lumea in care traim nu se rezuma doar la comertz.

maoru
maoru  •  11 Mai 2012, 01:10
Postat de spivak pe 11 Mai 2012, 00:31

Ce legătură are culoarea zgurei cu jocul lui Nadal? Băieţii ăştia seamănă cu antrenorii şi patronii din fotbal, care când dau în gropi de proşti îi înjură pe arbitri.

La mintea ta ... ai jucat vreodata tenis port ilegal de creier ?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează