SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

FOTO. Sorana Cîrstea a scăpat de carantina din Australia: „O să ma așez pe primul trotuar”

AUSTRALIAN OPEN. Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 72 WTA) a scăpat de carantina de la Melbourne. +27   FOTO
AUSTRALIAN OPEN. Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 72 WTA) a scăpat de carantina de la Melbourne.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 21:01 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 21:52

AUSTRALIAN OPEN. Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 72 WTA) a scăpat de carantina de la Melbourne.

  • Cîrstea a stat în „detenție”, după ce o parte dintre persoanele care s-au aflat în avionul cu care a venit în Australia au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Vineri a fost ultima zi în care sportiva noastră a fost nevoită să stea izolată. „În total, am stat 351 de ore închisă, în detenție, fără să am măcar vreo fereastră! Primul lucru pe care-l voi face când ies afară? O să ma așez pe primul trotuar și o să respir aer curat”, a scris Sorana pe Instagram.

FOTO. Sorana Cîrstea a scăpat de carantina din Australia: „O să ma așez pe primul trotuar”

Sorana Cîrstea, ironii în lanț pentru organizatorii Australian Open

Până când a putut să iasă din camera de hotel pentru a se antrena, Sorana și-a „omorât” timpul așa cum a putut. S-a filmat exersându-și loviturile cu un perete, moment în care fanii au remarcat cât de ordonată este camera ei. La câteva zile distanță, Sorana i-a ironizat pe organizatori, declarându-se aparent fericită că a primit, în sfârșit, un aspirator.

„Aceasta este starea mea acum, după ce departamentul de sănătate a aprobat în sfârșit cererea mea de a primi un aspirator”, a scris la vremea respectivă Sorana pe Twitter. Alături de text, aceasta a postat un GIF sugestiv, în care este zâmbitoare. Pe contul de Instagram, sportiva din România a publicat o fotografie în care sărută cutia aspiratorului, iar ironiile au continuat: „Departamentul de sănătate a aprobat în sfârșit cererea noastră pentru un aspirator. Nu am mai fost așa fericită în viața mea. Ziua 9 de detenție va fi cea mai bună de până acum”.

Am fost într-o detenție, așa cum este definită oficial de guvernul australian. În condiții bune, la hotel, dar nu am avut voie nici să deschidem geamul. Ușa o deschideam doar pentru a primi mâncarea, lăsată într-o pungă
Adrian Cruciat, antrenorul Soranei Cîrstea

Unii ne acuză că facem mofturi. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, chiar o vacanță. Ceea ce nu putem să facem este SĂ CONCURĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării
Sorana Cîrstea

Imagini spectaculoase cu Sorana Cîrstea

+23 FOTO

Citește mai multe știri despre tenis:

Simona Halep, execuție de geniu în meciul cu Ashleigh Barty! Tweener din spatele liniei

Cine-l mai înțelege pe Novak Djokovic? Moment bizar înainte de primul meci al anului pentru sârb

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
cris210
cris210  •  31 Ianuarie 2021, 19:18

poți să iei fata de pe trotuar dar nu poți să-i scoți trotuarul din cap D)))

bazinga
bazinga  •  31 Ianuarie 2021, 14:01

Are mari robleme !

1745flo
1745flo  •  31 Ianuarie 2021, 11:58
Postat de Ion Popescu pe 29 Ianuarie 2021, 21:42

Sorana nu reuseste sa faca performanta in sport, dar este as in mahalagisme.

Faptul ca este tocmai in Australia, e o dovadă a valorii ei de jucătoare de tenis. O critică unii ce stau la coadă la Mega-image sa-si ia paine de 90 de bani!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează