SPORTURI  »  TENIS  »  ABU DHABI

Sorana Cîrstea va înfrunta o jucătoare de Top 10 în primul tur de la WTA Abu Dhabi! Tabloul complet + câți bani sunt puși în joc

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 22:43 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 23:07

Sorana Cîrstea (30 de ani, 71 WTA), singura româncă de pe tabloul principal al turneului de la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, și-a aflat adversara din primul tur. 

  • Turneul de 500 de puncte de la Abu Dhabi este programat în perioada 6-13 ianuarie.

Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Karolina Pliskova (28 de ani), a treia favorită a competiției de la Abu Dhabi, cea mai importantă din debutul lui 2021. Pe tabloul principal al turneului se numără 4 jucătoare de top 10, iar fondul total de premiere este 565.530 de dolari.

Sorana Cîrstea - Karolina Pliskova, în primul tur de la Abu Dhabi

Sorana Cîrstea și Karolina Pliskova s-au înfruntat de două ori în carieră. Primul duel datează din 2014. În „sferturile” Pattaya Open, sportiva din Cehia se impunea 6-1, 6-7, 6-0. Sorana echilibra balanța în 2017, în optimile de finală de la China Open, cu o victorie 6-1, 7-5.

Tabloul complet de la WTA Abu Dhabi: 

Sorana Cîrstea va înfrunta o jucătoare de Top 10 în primul tur de la WTA Abu Dhabi! Tabloul complet + câți bani sunt puși în joc

VIDEO. Sorana Cîrstea, imagini spectaculoase din sala de forță

Citește și alte știri din tenis: 

Schimbare istorica facută de Australian Open! Incidentul provocat de Djokovic i-a convins să ia o decizie drastică

VIDEO Simona Halep, antrenament intens înainte de Australian Open » Jucătorul alături de care și-a testat loviturile: „Întotdeauna o plăcere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează