SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NURNBERG

Sorana Cîrstea și-a făcut un fan fericit la Nurnberg: "Un băiat norocos"

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 22:56

Sorana Cîrstea s-a calificat azi în optimile turneului de la Nurnberg după victoria în trei seturi reușită în fața nemțoaicei Andrea Petkovici, scor 2-6, 7-6, 7-6 (detalii despre meci, aici).

Meciul, întins pe durata a două ore și 42 de minute, a fost unul extrem de tensionat, nervii Soranei cedând la un moment dat după mai multe erori neforțate. Sorana nu a mai rezistat și și-a rupt racheta.

La finalul meciului, un spectator prezent la meci i-a cerut Soranei racheta ruptă, românca fiind de acord să-i ofere acest "suvenir" fanului. Fanul s-a ales și cu o fotografie cu Sorana, iar organizatorii turneului au marcat momentul cu o postare pe Twitter:

"Gregory este tipul fericit care a rugat-o pe Sorana Cîrstea să-i dea racheta ei cea ruptă, iar Sori i-a făcut-o cadou. Un băiat norocos din Belgia!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  23 Mai 2018, 20:52

Sorana a urcat in sferturi la Nurnberg, dupa 6-3,3-6,6-3 cu Madison Brengle. La un moment va remarca asta si GSP... :) Hai Sorana!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează