SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Soția lui Djokovici rupe tăcerea: "Nu eu sunt vinovată pentru înfrângerile lui Novak"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 19:35

La 5 luni de la revenirea în circuit, forma lui Novak Djokovici continuă să fie una îngrijorătoare. Sârbul are un sezon dezastruos până acum, iar perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare în preajma startului celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, Roland Garros.

Jelena Djokovici, soția lui Nole, a vorbit în presa internațională despre forma partenerului său. În ultimul an, jurnaliștii străini au scris despre anumite tensiuni care s-ar fi instalat în viața soților Djokovici. În plus, Novak a fost surprins în 2016 într-o mașină alături de actrița indiană Deepika Padukone, accentuându-se astfel ideea că între el și Jelena ar exista probleme.

"Sunt o parte foarte importantă din viața lui Novak, dar, în ceea ce privește cariera lui, responsabilitatea mea a fost să-i ofer dragoste și suport. Consider că nu există nicio logică în a mă blama pentru înfrângerile lui, nu eu sunt vinovată pentru ele.

Nu mă interesează dacă tot aud spunându-se că el nu se antrenează suficient, pentru că eu știu cât de mult muncește și cât de profesionist o face.

Sunt mulțumită de forța și determinarea pe care le arată, iubește cu adevărat ceea ce face. Novak are mult echilibru în tot ce întreprinde în viață. Este un om care promovează valorile adevărate, dar lumea vrea mereu să găsescă ceva controversat în orice", a declarat Jelena Djokovici, potrivit tennisworldusa.org.

Jelena Djokovici (31 de ani) și Novak Djokovici, cel care peste 10 zile va împlini 31 de ani, au împreună un băiat de 3 ani și o fetiță de 8 luni.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
632064367132294
Adi Ane  •  12 Mai 2018, 23:44

Cal verde și ... n-a văzut nimeni . Păi tanti asta nu știe că cine se aseamănă se adună ? Normal că e și vina ei .

nefertem
nefertem  •  12 Mai 2018, 20:34

Adica asa cativa ani bati tot, indiferent de zgura, iarba, hard, si dup-aia meciul si infrangerea. Asa, brusc. Lumea din tenis stie, au venit niste baieti la el si i-au zis ca, daca nu mai baga ilegale, il lasa in pace. Normal, nu da bine pt tenis daca nr 1 mondial e prins dopat. Se pare ca, fara ilegale, atata poate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează