SPORTURI  »  TENIS  »  DEMONSTRATIV

Starurile tenisului au adus zîmbete şi bani pentru sinistraţii din Haiti

Rafael Nadal, Nadal
Rafael Nadal, Nadal

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Opt vedete au participat ieri într-o inedită demonstraţie de tenis, cu scopul de a strînge fonduri pentru sinistraţii din Haiti

Ideea i-a aparţinut lui Roger Federer. "Ştiu că e chiar înainte de un turneu de Mare Şlem, fiecare are programul său, dar sînt convins că putem face ceva pentru acei oameni", a spus liderul ATP. "Am vorbit cu cîţiva jucători şi jucătoare. Am ceva relaţii, ştiţi, şi au acceptat". Aşa că ieri, pe Arena Centrală "Rod Laver" de la Melbourne, tribunele au fost pline. 15.000 de spectatori au plătit cîte 10 dolari pentru a-i vedea pe Roger şi pe ceilalţi.

Echipa Roşie i-a inclus pe Federer, Lleyton Hewitt, Serena Williams şi Samantha Stosur, iar cea Albastră pe Rafael Nadal, Andy Roddick, Novak Djokovici şi Kim Clijsters. Primii au cîştigat cu 7-6 la capătul unui show care a cuprins minimeciuri de dublu, triplu, execuţii spectaculoase şi multe rîsete.

200.000 $ au adunat vedetele tenisului ieri, bani care vor ajunge la sinistraţii din Haiti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  18 Ianuarie 2010, 11:20

EXTRAORDINARI ACESTI OAMENI,ACESTI JUCATORI!SUNT EXTREM DE INCANTAT SA VAD CE PRIETENIE FRUMOASA II LEAGA,DESI PE TEREN SUNT ADVERSARI!BRAVO LOR!BRAVO!

 •  18 Ianuarie 2010, 09:07

oameni inainte de a fi jucatori de tenis!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează