SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Surpriză de proporţii » Serena Williams a fost eliminată de la Madrid » Cine va juca finala

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2015 15:28

Serena Williams a fost eliminată în semifinala turneului de la Madrid de ocupanta locului 4 WTA, Petra Kvitova, scor 2-6, 3-6.

Cehoaica a eliminat-o în "sferturi" pe Irina Begu, iar în finală va da peste rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 29 WTA. Serena nu mai pierduse nici un meci anul acesta, ultima dată fiind învinsă de Simona Halep la Singapore.

Kuzneţova a ajuns pînă în ultima fază a competiţiei după ce a trecut de Maria Şarapova, scor 2-6, 4-6, fapt ce a dus la rămînerea Simonei Halep pe locul 2 WTA.

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (13)
cipinho79
cipinho79  •  11 Mai 2015, 13:20
Postat de kpaxcmdr pe 08 Mai 2015, 21:15

De unde ai scos-o pe asta cu zgura este nu este suprafata lor favorita?Urlatova,de 6 ani sa pregatit numai pentru zgura si a declarat ca numai pe carpete nu-i place sa joace,in rest toate celelalte suprafetele sint la fel de bune,pentru ea.Ca fapt divers,procentajul ei pe zgura este cel mai bun de pe toate suprafetele,cistigind 83% din meciuri,in ultimii 5 ani,are 117 partide jucate,108 cistigate si 09 pierdute! De Serena,nici nu mai are rost sa vorbim,ea spunind ca joaca si pe luna si nu o deranjeaza nici o suprafata,dar nu stie de ce R.G. (totusi are 2 turnee cistigate) nu-i prinde bine!Pe zgura are 176 partide,144 victorii si 32 infringeri.

Sharapova a declarat singura ca pe zgura se simte ca o vaca pe gheata, Williams prefera hard-ul si Kvitova iarba. de altfel jucatoarele inalte fac fata mai greu jocului pe zgura avand centrul de greutate mai sus, e mai greu cu alunecarea

 •  09 Mai 2015, 07:17

seringa s-a aratat dezamagita afland ca amica ei, pe care abia astepta s-o mai cafteasca odata, i-a refuzat finala si asta i-a influentat prestatia, spunandu-si "daca am ajuns sa joc o ffnala cu matusica kuznetova, inseamna ca ma cobor singura in ochii mei". de-aia a lasat-o pe kvitova, cu jocul sau monoton, de robot, sa o infrunte pe rusoaica aia mica in finala.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  09 Mai 2015, 01:30
Postat de mvradulescu pe 08 Mai 2015, 20:51

Din fotoliul aflat în fața calculatorului, mulți emit păreri "pertinente" ... Dacă s-ar fi inventat un robot care să intuiască loviturile adversarului și să returneze cu cele mai eficiente soluții de atac, probabil le-ar ieși mai des "proorocirile", însă atâta vreme cât asupra sportivilor are efect oboseala acumulată anterior și emoția inerentă oricărei dispute, oricând pot apare rezultate sub nivelul cotei pe care o are jucătorul ori jucătoarea. Cu atât mai mult trebuie să apreciem eforturile fiecărui sportiv care își arată valoarea constant în terenul de joc !

Sunt mai multe necuonscute decit ce ai insirat aici . Oricum un lucru e clar ca BUNA ZIUA !! Simona si-a meritat locul 3 in ultimul an .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează