SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Surpriză provocată de Monica Niculescu la dublu » A eliminat una dintre perechile favorite

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 09:30

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova (România/Rusia) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu la Miami, după ce a trecut ce cuplul Su-Wei Hsieh/ Flavia Pennetta (China/Italia), cap de serie numărul 4.
Cuplul româno-rus s-a impus, scor 3-6, 6-3, 11-9, după o oră şi 23 de minute de joc şi şi-a asigurat un cec în valoare de 36.770 de dolari şi 215 puncte WTA.

Flavia Pennetta a fost astfel învinsă pentru a doua oară într-o zi de o jucătoare din România, după ce a pierdut şi meciul cu Simona Halep, scor 3-6, 5-7, din "optimi" la simplu.

În "sferturi", Niculescu şi Panova vor întîlni cuplul ceh Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, al nouălea favorit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
itrobert
itrobert  •  01 Aprilie 2015, 19:48
Postat de americanu197 pe 01 Aprilie 2015, 10:39

mie imi place ba stilu ei de joc ...e ceva diferit....stiu ca nu poate sa dea winnere de nici o forma dar asta e

E atat de diferit incat nu stii daca e badminton sau tenis de masa cum bine a punctat "anne1970_ar". Sincer ca as fi schimbat si canalu' (adica as fi inchis tembelizoru) da am vrut sa vad cat o tin nervii pe Serena. Ma intrebam ce e cu fata aia de om chinuit la fiecare minge a Serenei dar am gasit raspunsul, se grabea sa mearga la antrenament si abia astepta sa se termine chinul :)

americanu197
americanu197  •  01 Aprilie 2015, 10:39
Postat de itrobert pe 01 Aprilie 2015, 09:45

Monica, nu sunt carcotas da' pe bune jocul tau de de Strandu' Tineretului... Asa jucam eu in anii de studentie; mingi taiate, una mai tare una mai moale... Stii si tu ca faci antijoc si ca enervezi adversaru' la maxim, dar enervezi si telespectatorii... Cred ca e mai bine sa joci cu stilul asta la dublu unde se preteaza mai bine desi cu 36 de mii de impartit la doi si apoi taxe... e cam in pierdere. Tennis Channel comenta in timpul meciului ca esti ciudata (awkward) si ca nici un antrenor nu mai foloseste tehnica asta. Iti mai ziceau si "salami slice". Nu spun cu rautate pentru ca se vede ca te obosesti sa mananci o paine si apreciez asta dar trebuie sa schimbi stilul de joc.

mie imi place ba stilu ei de joc ...e ceva diferit....stiu ca nu poate sa dea winnere de nici o forma dar asta e

anne1970_ar
anne1970_ar  •  01 Aprilie 2015, 10:38

Ma mir ca , Monica, cu stilul asta de "meloman " al tenisului mai bate pe cineva. Poate pe cei ce le cedeaza nervii cand vad combinatia asta de badminton + tenis de masa. Oricum are un castig, vede lumea, in rest, e preferabil sa schimbi canalul, sa nu ai cosmaruri...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează