SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Surpriză! Simona Halep participă și în proba de dublu la Miami » Cine e partenera româncei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 08:59

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) va face pereche cu nemțoaica Julia Goerges (30 de ani, 15 WTA) în proba de dublu de la Miami.

  • Simona Halep are liber în primul tur pe tabloul de simplu. Românca va juca în turul secund împotriva suedezei Johanna Larsson sau a unei jucătoare venite din calificări. Detalii AICI. 

Halep și Goerges vor juca în primul tur împotriva favoritelor numărul 2, unguroaica Timea Babos și franțuzoaica Kristina Mladenovic. 

Partenera româncei de la Miami este o jucătoare redutabilă de dublu, ocupând în trecut locul 12 în ierarhia probei. Julia Goerges este recunoscută pentru serviciul foarte bun, fiind jucătoarea care a servit cei mai mulți ași în precedentele două sezoane. 

Simona Halep s-ar putea pregăti pentru un eventual meci decisiv de dublu în semifinala Fed Cup contra Franței, de pe 20 și 21 aprilie.

Alte meciuri ale româncelor în turul I

  • Darja Jurak/Raluca Olaru - Desirae/Sabrina Santamaria
  • Irina Begu/Mihaela Buzărnescu - Hao-Ching Chan/Latisha Chan
  • Monica Niculescu/AbigailSpears - Anna Lenna Groenefeld/Lucie Hradecka

Vezi și: 

Simona Halep își mărește staff-ul: un nou nume în echipa ei pentru Turneul de la Miami

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  20 Martie 2019, 20:56

Consider ca jucatoarele din Romania ar fi trebuit sa faca impreuna perechi de dublu, nu cu alte jucatoare straine, in vederea meciurilor din Fed Cup si chiar pt. pregatirea pentru participarea la J.O. de la Tokyo din 2020. O pereche buna cum e Begu/Niculescu trebuia consolidata cu participarea la mai multe turnee pentru a acumula puncte in clasamentul de dublu, apoi Simona putea face pereche cu Buzarnescu sa vada daca merge sa joace impreuna la dublu. Din cate stiu ele se inteleg foarte bine si s-au mai si antrenat impreuna. Asta ar fi fost o strategie buna pentru ele pentru competitiile amintite mai sus. Experimente se pot face in aceste turnee, nu in semifinala si/sau finala de Fed Cup, acolo trebuie sa joace cea mai buna varianta de dublu pe care Romania o poate prezenta. Bine ca nici Mladenovic nu face pereche cu alta frantuzoaica si nici Garcia, cred. Nu stiu daca jucatoarele din Belarus si Australia, celelalte semifinaliste din Fed Cup, joaca impreuna in turnee.

347655969058390
Ion Popescu  •  20 Martie 2019, 20:56

Jale mare in #***# ! Babo Timea, singura lor speranta, nu a reusit sa treaca de calificari, fiind eliminata rapid in doua seturi la simplu ! A ramas sa joace turca la dublu. Distractie placuta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

engonga
engonga  •  20 Martie 2019, 19:23
Postat de lapusneanul pe 20 Martie 2019, 19:22

prodtovane, simona e deja in turul 2 la simplu, joaca dublu pentru acomodare....ai aflat ca babos a ratat intrarea pe tabloul principal la simplu ?...:) apropo, monica niculescu e pe tablou....

n-ai cu cine sa te enervezi e prea de la...ce-i ceri lui tihi,mai nou sabin ellak?poate niste covalact,tot e de acolo.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează