SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Sushi by Simona » Halep a învăţat cum să se descurce cu peştele crud de la un chef celebru, Masaharu Morimoto

Simona Halep și bucătarul Masaharu Morimoto concentrați pe sushi Foto: Guliver/GettyImages
Simona Halep și bucătarul Masaharu Morimoto concentrați pe sushi Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 21:23

Cu doar cîteva zile înainte de debutul ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open, jucătoarele şi jucătorii au fost invitaţi la un aperitiv irezistibil.
Simona Halep, numărul 2 mondial, a participat la US Open Food Tasting Preview, organizat la restaurantul Aces din New York. Îmbrăcată într-o ţinută sport, cu tricou verde şi hanorac alb, ea a luat lecţii de pregătire a sushi-ului din partea unui expert în materie, chef-ul japonez Masaharu Morimoto, 59 de ani. Născut la Hiroshima, acesta este celebru în SUA, unde s-a mutat în 1985, datorită show-ului tv Iron Chef, pe care l-a protagonizat.

Ceva mai tîrziu, la hotelul W New York din Manhattan, a avut loc gala Taste of Tennis, la care au fost prezenţi numeroşi jucători. Serena Williams, numărul unu WTA, cu rochia albă ascunsă sub un imens şorţ negru, şi purtînd mănuşi speciale, a pregătit şi ea sushi alături de Morimoto. În acest timp, sora ei, Venus, a stat mai aproape de DJ-ii galei, ajutîndu-i la mixaj. Victoria Azarenka a făcut cocktail-uri, iar Agnieszka Radwanska s-a ocupat cu coptul unor prăjituri. "Nu am o dietă specială", a spus poloneza. "Pot mînca la fel ca o persoană normală". Mulţi dintre jucători au amintit că în timpul turneelor consumă multe paste, carne de pui sau de vită, orez, iar în timpul meciurilor bananele sînt nelipsite. De aceea, Taste of Tennis a fost o variaţie bine venită.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează