SPORTURI  »  TENIS  »  PERFORMANŢĂ

Tecău şi Lindstedt, încă un pas spre Turneul Campionilor

horia tecau
horia tecau

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2010 00:00

Perechea formată din Horia Tecău şi Robert Lindstedt (România/Suedia) au mai făcut un pas spre calificarea la Turneul Campionilor, după cîştigarea turneului de la Bastad (Suedia).
Cei doi tenismeni se află pe poziţia a şasea în topul celor mai bune perechi din acest sezon, în urcare trei trepte faţă de săptămîna trecută. Dacă se vor menţine în primele opt cupluri din lume, Horia Tecău (25 de ani) şi Robert Lindstedt (33 de ani) vor obţine calificarea la Turneul Campionilor, care se desfăşoară între 21 şi 28 noiembrie 2010, la Londra.

Horia Tecău a cîştigat patru turnee ATP în acest sezon, trei împreună cu Robert Lindstedt (Bastad-zgură, Casablanca-zgură, s'Hertogenbosch-iarbă), în timp ce la Auckland a făcut pereche cu Daniell Marcus, din Noua Zeelandă. Cei doi au ajuns şi în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Constanţeanul se află, în această săptămînă, pe locul 24 ATP la dublu.

"Cu siguranţă, performanţa de la Wimbledon ne-a adus în situaţia în care să putem spera la participarea la Turneul Campionilor. Este scopul nostru principal al anului. Trebuie să fim umili şi profesionişti la fiecare turneu şi, dacă putem să continuăm în acest ritm, cred că putem face o figură frumoasă", a declarat suedezul la capătul finalei de la Bastad.

foto: atp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
andrewfeteve
andrewfeteve  •  21 Iulie 2010, 11:23

Sudezul joaca pentru tara sa in Cupa Davis

lucell
lucell  •  19 Iulie 2010, 15:40

succes ...felicitari si multa bafta in continuare!

star01
star01  •  19 Iulie 2010, 13:11

succes in continuare Horia...dar cred ca ar fi bine "sa-l naturalizam " pe suedez pt."Cupa Davis"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează