SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BASTAD

Tecău şi Lindstedt sînt din ce în ce mai aproape de Turneul Campionilor

Robert Lindstedt şi Horia Tecău şi-au apărat trofeul cucerit anul trecut la Bastad
Robert Lindstedt şi Horia Tecău şi-au apărat trofeul cucerit anul trecut la Bastad

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 iulie 2011 22:44

Horia Tecău şi-a apărat titlul la Bastad şi a mai făcut un pas către Turneul Campionilor de la Londra


Horia a sărbătorit victoria de la Bastad împreună cu Robert, familia şi prietenii acestuia. "Este un sentiment incredibil. Am cîştigat din nou, am fost într-o formă excelentă şi am jucat un tenis bun. Ne-am apărat punctele cîştigate anul trecut şi ne-am trecut în palmares încă un titlu". Tecău a fost impresionat şi de spectatori. "Am avut un public admirabil, care ne-a aplaudat şi a umplut tribunele chiar şi cînd nu am jucat pe terenul principal. În finală, deşi au fost trei suedezi pe teren, nu am simţit nici o diferenţă. Publicul ne-a susţinut pe tot parcursul partidei şi ne-a dat energia să încheiem rapid conturile", a spus Tecău.

Punctele de la Bastad au întărit poziţia ocupată de dublul româno-suedez în clasamentul celor mai bune echipe din acest sezon. Cei doi se află pe poziţia a cincea, la peste 500 de puncte de următoarea clasată. "Punctele sînt extrem de importante, chiar dacă nu am urcat, pentru că ne-am consolidat poziţia în clasamentul pe echipe", a explicat Tecău. Conform regulamentului, la Turneul Campionilor merg opt echipe de dublu, cîştigătoarele turneelor de Mare Şlem şi cel mai bine clasate în ierarhia sezonului. După ce au ţinut ştacheta ridicată în turneele din Europa, Tecău şi Lindstedt se pregătesc pentru marile provocări de pe tărîm american. Peste zece zile, cei doi vor pleca în SUA, primul turneu fiind la Washington.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  19 Iulie 2011, 10:52

mult noroc!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează