SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Tenismenii au trecut la moda de iarbă

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Albul obligatoriu de la Wimbledon e înviorat de ţinutele în care au apărut la All England Club vedetele tenisului.

Alt an, ţinute noi etalate pe iarba londoneză. Cea mai costisitoare este, ca întotdeauna, rochia purtată de campioana din 2004, Maria Şarapova, care se găseşte în magazine la preţul de 120 de dolari. Ceva mai cuminte decît ultimele creaţii îmbrăcate de rusoaică, aceasta are volane petrecute care saltă în timpul loviturii şi bretele încrucişate la spate. Numărul unu mondial, Serena Williams, are o rochie de 80 de dolari, cu o croială elegantă subliniată de finele dunguliţe de culoarea cireşei. Lîngă Serena, Venus poartă o creaţie a firmei proprii, EleVen, probabil cea mai îndrăzneaţă ţinută de la Wimbledon 2010, cu spatele descoperit şi franjuri lucioşi pe fustă.

Nici băieţii nu sînt mai prejos. Tricoul polo al lui Roger Federer, creaţie exclusivă, costă 80 de dolari, are cîte două cerculeţe de o parte şi de alta a gulerului şi monograma elveţianului pe mîneca stîngă. Rafa Nadal îşi etalează muşchii într-un tricou mulat, cu deschidere în V şi dungi subţiri ca miezul de mango, care costă 65 de dolari.

70 de milioane de dolari este valoarea contractului semnat în ianuarie de Maria Şarapova cu Nike, pe o perioadă de 7 ani

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează