SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

Ţiriac este atacat din toate părţile » ”Ceauşescu al tenisului, un fost jucător deloc genial”

Zgura albastră de la Madrid
Zgura albastră de la Madrid

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 15:27

Sub titlul "Ţiriac, Ceauşescu al tenisului", francezii de la Mediapart îl atacă dur Ion Ţiriac, patronul turneului de Masters de la Madrid, ţinta atacurilor fiind zgura albastră pe care se joacă la competiţie.

"În Madrid, tenisul este pe moarte, trist şi nespectaculos. Responsabil pentru asta este Ion Ţiriac, un fost jucător al anilor '70-'80, deloc genial. Campionul de anul trecut, Djokovici, a fost eliminat de Tipsarevici. Toţi vor să încheie cît mai curînd posibil şi să scape! În acest meci, Novak a fost cel care a cîştigat! În urmă cu o zi, Nadal a fost şi el eliminat!", a scris sursa citată, potrivit realitatea.net.

"Cu toţii se tem să nu fie răniţi. Imaginaţi-vă un turneu la Roma sau Paris fără Djokovici şi Nadal: ar fi cu siguranţă un dezastru financiar! Totul din cauza unei ciudăţenii a contelui Ţiriac de Dracula!", au spus jurnaliştii fancezi. 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (39)
belamy
belamy  •  13 Mai 2012, 08:32

nu-mi place omul tiriac ....dar sunt de acord cu schimbarea culorii zgurii si chiar cu introducerea mingiilor fosforescente. totul e perfectibil si chiar asa se va intampla. acum pot vedea meciul pe oricare din televizoare. acesta era si scopul schimbarii ...nu-i asa ? cat despre nole si rafa....niciodata nu i-a dat afara din casa fair-play-ul (cereau medicul desi nu erau accidentati, doar pt. ca regulamentul le permitea, etc,etc...), sunt doar toane de capriciosi, priciosi si razgaiati. tenisul trebuie sa progreseze .

zguby91
zguby91  •  12 Mai 2012, 23:02

macar terenul asta se pliaza pe stilul de joc al lui linstedt & tecau :)

alan_ritzi
alan_ritzi  •  12 Mai 2012, 20:37

Agitatie inutila! Este vorba de un militian care isi da in petic, venit la imparteala de dupa '89 cu portofelul gaurit. Nu a fost jucator de tenis a fost doar paznicul lui Nastase in deplasari...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează