SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Toți ochii sînt pe Simona la Turneul Campioanelor » Specialiștii WTA explică de ce este principala atracţie la Singapore

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 13:08

Începînd cu 25 octombrie, Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor.

După retragerea de la turneu a Serenei Williams, Halep este principala favorită, iar site-ul WTA a publicat o listă cu cinci motive pentru care fanii tenisului trebuie să o urmărească pe româncă la acest turneu.

La Singapore joacă cel mai bun tenis

"Anul trecut, Halep a avut o prestație excelentă la Singapore. Nu doar că a ajuns pînă în finală, ci a învins-o și pe Serena, 6-0, 6-2, chiar dacă spunea că nu poate", notează WTA.

A vorbit totul anul despre Singapore

"Chiar și înainte de a juca primul meci din acest an, Halep vorbea despre Turneul Campioanelor și dorința de a ajunge acolo.

«Obiectivul meu este să joc la Turneul Campioanelor. Știu că trebuie să joc cel mai bun tenis al meu la fiecare turneu și sper să fiu din nou între primele 8», spunea Halep în ianuarie".

Cel mai important titlu din carieră

"Pînă acum, Halep a cîștigat 11 turnee WTA, iar cel mai important a fost turneul de categorie Premier Mandatory, de la Indian Wells. Dacă se va impune la Singapore, Halep va cîștiga cel mai important turneu al carierei".

Devine cea mai bună jucătoare pe hard

Simona și Serena au cîștigat cîte trei turee pe hard. Dacă se va impune la Turneul Campioanelor, Halep ajunge la patru turnee pe hard cîștigate, cele mai multe ale acestui sezon. Pînă acum, românca are 30 de victorii pe hard, cu 10 mai mult decît Williams.

Va face istorie pentru România

"Anul trecut, Halep a devenit prima românca ce se califică la Turneul Campioanelor. La această ediție ea va încerca să ridice ștacheta și să devină prima reprezentantă a României care cîștigă Turneul Campioanelor".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ftwraku
ftwraku  •  11 Octombrie 2015, 20:30

Mult succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close