SPORTURI  »  TENIS  »  BASTAD

Trofeu triplu » Tecău şi Lindstedt s-au impus pe zgura de la Bastad pentru al treilea an consecutiv

Horia şi Robert au stropit cu şampanie cecul de 19.660 de euro // Foto: AP/Agerpres
Horia şi Robert au stropit cu şampanie cecul de 19.660 de euro // Foto: AP/Agerpres

Articol de - Publicat luni, 16 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 iulie 2012 19:23

Săptămîna de zgură de la Bastad s-a încheiat ieri cu şampanie, cu flori, cu trofee şi cu zîmbete largi pentru Horia Tecău şi Robert Lindstedt.

Perechea româno-suedeză s-a impus pentru a treia oară consecutiv la Bastad, oraşul pe care Lindstedt îl consideră acasă. De data aceasta ei au trecut în finală de Alexander Peya/Bruno Soares (Aut/Bra) cu 6-3, 7-6 (5) într-o oră şi douăzeci şi şase de minute.

"E de necrezut faptul că am cîştigat, am venit aici aproape de comă, după finala pierdută de la Londra, şi am reuşit să jucăm din ce în ce mai bine şi aşa am ajuns la al treilea trofeu acasă", a spus Robert.

Horia l-a completat: "Sîntem fericiţi că am cîştigat, e un turneu special pentru Robert. E bine că am luat-o de la capăt, că am reuşit să ne concentrăm, să luptăm şi sîntem mîndri că am reuşit", a spus Horia.

Cei doi au primit anul acesta trofee în formă de rachete de tenis din sticlă albă, după ce în anii trecuţi au luat acasă trofee de sticlă verde. După victoria de pe zgură, Horia şi Robert se întorc pe iarbă, de data aceasta separat, pentru a se antrena pentru Jocurile Olimpice de la Londra, acolo unde românul va fi portdrapel la festivitatea de deschidere. "Mă aşteaptă vremuri interesante", a spus Tecău zîmbind. A fost al nouălea trofeu cucerit împreună.

S-au oprit în semifinale
Sorana Cîrstea şi Irina Begu au fost învinse în semifinalele turneelor la care au participat. Cîrstea a pierdut ieri în faţa Serenei Williams cu 6-1, 6-2 la Stanford, în timp ce Begu a cedat sîmbătă seara în faţa Sarei Errani cu 4-6, 1-6..

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marioxxl
marioxxl  •  16 Iulie 2012, 05:30

felicitari!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close