SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Ultima declaraţie a Serenei Williams îi lasă cale liberă Simonei Halep pentru cîştigarea trofeului de la Indian Wells: "Simt asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 14:36

Serena Williams a rămas principalul pericol pentru Simona Halep în cursa pentru titlul de la Indian Wells. Din top 10, doar ele au mai rămas în competiţie.
Jucătoarea din Statele Unite ale Americii, lider WTA, a surprins pe toată lumea după calificarea în sferturile de finală, în faţa lui Sloane Stephense, spunînd că nu se gîndeşte să triumfe la Indian Wells.

"Nu simt că trebuie să cîştig trofeul. Simt că am facut deja mai mult decît mi-am imaginat vreodată. Niciodată nu-mi imaginam că voi reveni. Simt că am fost campioană aici şi sînt cu adevărat bucuroasă de fiecare meci, de fiecare victorie", a declarat Serena Williams.

Simona Halep şi Serena Williams se pot întîlni în semifinalele competiţiei, dacă le înving pe Carla Suarez Navarro şi pe Timea Bacsinszky.

Partida dintre Simona Halep şi Carla Suarez Navarro va începe nu înainte de ora 22:00 şi va fi în direct pe Dolcesport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
itrobert
itrobert  •  19 Martie 2015, 00:43
Postat de xnread pe 18 Martie 2015, 23:39

...cautati motivul pentru care d-na Williams a "ocolit" turneul de la I.W. si veti intelege... ... cat despre raportul de forte dintre tenismena romana si cea spaniola era vorba de intalnirile directe(4-4) ;-);)

Si ce ai scris acum face lumina? Raman la parerea mea cu prafurile :)

xnread
xnread  •  18 Martie 2015, 23:39
Postat de itrobert pe 18 Martie 2015, 19:37

De fapt ce ai avut de spus? Amesteci geografie cu istorie cu politica, adaugi alifie, balante... Cred ca ai mirosit ceva care ti-a daunat :)

...cautati motivul pentru care d-na Williams a "ocolit" turneul de la I.W. si veti intelege... ... cat despre raportul de forte dintre tenismena romana si cea spaniola era vorba de intalnirile directe(4-4) ;-);)

ceaiuri
ceaiuri  •  18 Martie 2015, 20:33

o declaratie de..complezenta americanca chiar joaca bine..un serviciu bun,retururi castigatoare...totusi simte ca simona in zi buna e de neinvins

Vezi toate comentariile (32)
Comentează