SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

ULTIMA ORĂ » Decizie neaşteptată luată de Simona Halep înainte de turneul de la Miami!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 17:15

Simona Halep a cîştigat duminică turneul de la Indian Wells, iar în această săptămînă va participa la turneul de la Miami.

În timpul meciului cu Jelena Jankovici, Halep a acuzat probleme medicale, iar la finalul partidei a declarat că se simte obosită şi că are nevoie de odihnă.

Cu toate aceastea, românca a decis să participe la turneul de la Miami, atît în proba de simplu, cît şi în cea de dublu! Halep va face pereche cu Alexandra Dulgheru.

În 2014, Halep a jucat doar patru meciuri de dublu, ultimul fiind la finalul lunii septembrie, la turneul de la Beijing, cînd a evoluat alături de Raluca Olaru.

Simona Halep şi Alexandra Dulgheru vor evolua in primul tur al probei de dublu contra perechii Daniela Hantuchova/Karin Knapp. Meciul urmează să se dispute joi, dar organizatorii nu au anunţat ora de disputare.

Simona Halep va evolua direct în turul 2 la simplu împotriva învingătoarei din meciul Nicole Vaidisova - Timea Babos.

Meciurile Simonei Halep vor fi în direct pe DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Monica Niculescu participă şi ea la proba de dublu, unde face pereche cu Alexandra Panova (Rusia).  În primul tur, adversare vor fi Lisa Raymond şi Samantha Stosur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
nohate
nohate  •  25 Martie 2015, 15:33
Postat de avetinevoiedegramatica pe 25 Martie 2015, 11:08

, atît în proba de simpul, cît şi în cea de dublu! , atît în proba de simpul, cît şi în cea de dublu! , atît în proba de simpul, cît şi în cea de dublu! Pe langa titlul co calar pana la maxim (sper sa crape de leucemie ala de l-a scris), avem inca o dovada a faptului ca la GSP in redactie se scrie pe genunchi. Probabil babuinii sunt prea ocupati cu Florin salam, seminte si banane.

nu cred ca esti inditruit sa jignesti pe nimeni. este adevarat ca ai dreptul de a te exprima cum doresti, insa libertatea aceasta de exprimare vizeaza si bunul simt. un ziar mereu va spune ceva ca sa faca senzational (asa iti atrag atentia si ii citesti articolele). daca gps nu e pe gustul tau, atunci nu mai intra aici. sigur au si ei punctele lor slabe, dar pentru asta nu trebuie sa faci hatespeech. Nu-i judeca pe ceilalți, fii atent la tine, in primul rand!

masko0
masko0  •  25 Martie 2015, 15:22

sa iau dolce sport in bota

zanna.bianca
zanna.bianca  •  25 Martie 2015, 14:56

dupa ora 17.00 1st Round Sorana Cirstea (ROU).148wta vs. Christina Mchale (USA).66wta.....Alexandra Dulgheru (ROU).72wta vs. Elena Vesnina (RUS).62wta ...............BAFTA fetelor !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează