SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // VIDEO EMOȚIONANT Juan Martin del Potro a izbucnit în plâns după înfrângerea din finala cu Djokovic » Reacția de mare campion a sârbului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 11:29

Novak Djokovic (31 de ani, 3 ATP) este noul campion de la US Open. Sârbul l-a învins în finală pe Juan Martin Del Potro (29 de ani, 4 ATP), scor 6-3, 7-6 (4), 6-3 și și-a adjudecat cel de-al 14-lea titlu de Mare Șlem al carierei (detalii despre meci, AICI).

Câștigător la ediția din 2009 de la Flushing Meadows, Del Potro spera să bifeze un al doilea succes în turneele de Mare Șlem. Și era îndreptățit să o facă. Argentinianul a făcut un turneu extrem de solid, iar forma "Turnului din Tandil" era una devastatoare. 

Cunoscut drept o personalitate extrem de emotivă, Del Potro nu și-a putut stăpâni lacrimile nici la finalul acestei partide. A izbucnit în plâns imediat după finalul meciului, cât și în timpul festivității de premiere și a fost consolat de Djokovic, în uralele publicului de pe "Artur Ashe".

Vezi și: Declarații surpriză! Pe cine consideră Novak Djokovic vinovat pentru scandalul făcut de Serena Williams în finala US Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează