SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Veste excelentă pentru Halep » Șefii tenisului au anunțat o schimbare MAJORĂ în circuitul WTA

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 09:37

Oficialii WTA au anunțat că Turneul Campioanelor se va desfășura în orașul chinez Shenzhen în perioada 2019-2028.

WTA a anunțat astăzi că după 5 ediții găzduite în Singapore, Turneul Campioanelor își va schimba casa, Shenzen fiind noua destinație.

"Shenzhen este o metropolă încântătoare, cu peste 68 de milioane de locuitori, aflată în continuă dezvoltare. Este destinația perfectă pentru Turneul Campioanelor. Noua generație de jucătoare asiatice îi calcă pe urme lui Li Na, iar fanii acordă întreaga lor susținere jucătoarelor locale", a declarat Micky Lawler, președintele WTA.

Odată cu mutarea locației din Singapore în Shenzhen vor crește și premiile. Oficialii chinezi anunță că au pregătit un fond de peste 14 milioane de dolari pentru jucătoarele calificate.

Numărului 1 WTA, Simona Halep, îi priește pământul chinezesc, fiind dublă campioană la Shenzhen, în 2018 și 2015.

133.000 de faniau asistat la meciurile de la Turneul Campioanelor din 2017

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
1298480380297899
Rodica Isop  •  18 Ianuarie 2018, 13:54

dacat sa vedem cati locuitori are Shenzhen ,cred ca mai important sa ne aducem aminte ca finala castigata de Simona s-a jucat intr-o sala fara spectatori si fara sa fie televizata din cauza ploii; Oare oficialii care au hotarat schimbarea au aflat acest lucru?

dudulici
dudulici  •  18 Ianuarie 2018, 12:54

Vedeti mai jurnalisti de can can,ca presedintele ala WTA e o presedinta!Asta cu titlu informativ,pentru voi cei ce nu prea stiti de niciunele! Dar daca nu stiti,dati o cautare pe Goagel,cum bine zicea Marean Vanghelie,si aflati repede ce nu stiti! De pilda,nu trebuie sa o credeti pe cuvant pe Doamna Micky Lowler ca Shezhenul are "peste 68 mil . de locuitori!!! Nu aveti si voi simtul masurii?! Unde ati auzit voi de un oras asa mare?! Poate o sa ajunga in vreo suta de ani(desi aia tot numai un copil pe familie au voie sa faca!!!),dar acum are doar(!!!!) vreo 14 milioane si ceva!!!Nu mai citati stiri false!caci atunci chiar numai de impachetat peste e bun ziarul vostru!

mvradulescu
mvradulescu  •  18 Ianuarie 2018, 12:25
Postat de George Vrinceanu pe 18 Ianuarie 2018, 10:01

Mai documentati-va un pic, Shenzen are din ceea ce stiu eu la ora actuala in jur de 11 milioane de locuitori...

Și ??? Care-i semnificația numărului de locuitori ? Asistă toți la partidele de tenis ? E adevărat că nivelul valoric al sportivelor participante în acest an, a fost mai scăzut decât la alte competișii desfășurate simultan. Însă fiecare sportiv știe care sunt etapele pentru atingerea formei sportive optime ! Probabil, și alte sportive vor alege pe viitor cu mai multă atenție turneele pregătitoare pentru competițiile de prim rang !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează