SPORTURI  »  TENIS  »  PRESA AMERICANĂ

Vestea care îi va schimba cariera Serenei Williams » Anunțul a făcut înconjurul lumii!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2015 18:15

Serena Williams s-a retras de la Turneul Campioanelor acuzînd anumite probleme medicale. Chiar și așa, în spatele deciziei jucătoarei de 34 de ani pare că ar fi altceva.

The Tennis Times și alte publicații din străinătate susțin că Serena Williams ar fi însărcinată în 12 săptămîni, iar tatăl copilului este solistul de muzică rap Drake.

Sursa citată susține că o persoană din anturajul artistului a dezvăluit că Drake a avut intenția de a pune o poză cu ecografia copilului pe coperta următorului său album, "Views from the 6".

"Face asta pentru ca toată lumea să ştie că va fi tată. Sîntem cu toţii foarte bucuroşi pentru el", ar fi spus apropiatul lui Drake. Informația nu a fost confirmată oficial.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
itrobert
itrobert  •  28 Octombrie 2015, 18:14
Postat de nea_vanea.60 pe 27 Octombrie 2015, 18:53

pe halep o bate si-n luna a 9-a...!

... si in timp ce va alapta!

itrobert
itrobert  •  28 Octombrie 2015, 18:12
Postat de steaua1986forever pe 27 Octombrie 2015, 19:55

***la cat testosteron are "doamna" asta, face de ras orice culturist daca s-ar face ceva teste si la tenis.....Acum au inceput in anumite sporturi sa se faca controale antidopping mai serioase, dar tenisul, fotbalul si alte cateva sporturi au ramas la nivel de anii 50-60....

La cata medicina cunosti sunt sigur ca poti explica cum a ramas gravida cu atata "testosteron" in organism.

pescarul.amator
pescarul.amator  •  28 Octombrie 2015, 11:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează