SPORTURI  »  TENIS  »  CAMPIONAT EUROPEAN

Vicecampionii Europei » Naționala sub 18 ani a României a pierdut ieri finala Campionatului European în fața Slovaciei

Nicolae Frunză a adus singurul punct în finală
Nicolae Frunză a adus singurul punct în finală

Articol de - Publicat joi, 06 august 2015 00:00

Ieri, la La Rochelle (Franța), echipa națională masculină de tenis a României, juniori U18, a pierdut finala Campionatului European pe echipe, cu Slovacia.

A fost o întîlnire presărată cu momente de dramatism, decisă abia în partida de dublu. Elevii antrenorului Ionuț Moldvan au condus cu 1-0, prin victoria lui Niculae Frunză cu 6-4, 6-3 cu Lucas Klein. Din acel moment, ghinionul i-a lovit pe tinerii "tricolori".

Manda, entorsă de genunchi

A urmat, în al doilea joc de simplu, în care Călin Manda a fost nevoit să abandoneze în fața numărului 1 slovac, Alex Molcam, la scorul de 2-6, 1-1. "Din păcate, s-a accidentat, i-a trosnit genunchiul. Sperăm să nu fie nimic grav, pentru că avea programate și alte turnee, după acest European", a spus tatăl jucătorului. Momentul i-a marcat pe cei din echipa de dublu, în disputa decisivă. Cuplul Frunză- Borza a cedat cu 1-6, 3-6 în fața perechii Klein-Molcam.

La turneul final, Frunză, Borza și Manda au trecut de Polonia, 3-0, și de Spania, 3-0, pentru a ajunge în finala cu slovacii.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează