SPORTURI  »  TENIS  »  MONTREAL

Victoria cu numărul 30 » Simona Halep s-a calificat ieri în ”sferturi” la Montreal, învingând-o pe Pliskova cu 6-3, 6-3

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 00:00

Românca a jucat în acest sezon 42 de meciuri. Ieri, ea a obținut victoria cu numărul 30, după ce a trecut de Karolina Pliskova. Va juca în sferturile de finală azi, iar adversară va fi Svetlana Kuznețova. Meciul se disputa de la ora României 19:30, pe Dolce și liveTEXT pe GSP.ro.

Un meci în care a jucat foarte solid, etalând un tenis de "înalt nivel", așa cum a spus Simona la final. A fost o confruntare în care ea nu a fost niciodată amenințată, una pe care a dominat-o și pe care a condus-o nu numai ca scor, dar și ca prezență în teren.

Cehoaica și românca se mai întâlniseră de patru ori înainte de a se duela pe hardul de la Montreal. Românca era la conducere cu 3-1. Încă din primele minute, Halep și-a arătat intenția de a fi agresivă pentru că altfel nu se poate să câștigi în fața înaltei jucătoare din Cehia. Pe lângă aceasta, Simona a servit foarte bine, reușind doi ași în primul game. Sub ochii multor români, Halep s-a desprins rapid la 2-0, apoi a avut și minge de 4-0, dar Pliskova a revenit și a făcut 3-1. Chiar dacă imediat Simona și-a pierdut serviciul, nu a contat pentru că în următorul game a făcut din nou break, ducând scorul la 4-2. A fost o scăpare pentru că Halep nu și-a mai cedat serviciul până la finalul partidei. Primul set s-a încheiat cu 6-3. Al doilea a avut același scor, iar meciul s-a încheiat după o oră și șapte minute cu 6-3, 6-3. "Îmi place să joc aici, sunt foarte fericită că am ajuns în sferturi de finală pentru al doilea an consecutiv", a spus Simona. Sezonul trecut, ea a ajuns până în finală, dar meciurile s-au desfășurat la Toronto.

A cincea jucătoare a lumii va juca în sferturile de finală azi, iar adversară va fi Svetlana Kuznețova. Meciul se disputa de la ora României 19:30, pe Dolce și liveTEXT pe GSP.ro.

6 sferturia jucat Simona Halep în acest an până la turneul de la Montreal, câștigând trei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mutu57
mutu57  •  29 Iulie 2016, 14:57
Postat de catalynn pe 29 Iulie 2016, 11:42

Simonica are deocamdata cel mai bun record pe hard, bafta in continuare! Si inca ceva: ce-o fi căutând de 3 ani încoace intre primele 10 jucatoare ale lumii daca nu merita, ca sa moara haterii de necaz?! Bietul fosfor si-a înghițit limba saracu', el e desigur la JO stand la masa cu Federer :-)

Eu cred ca e de trei ani chiar in primele 5 din lume. Bravo Simona. Hai Simona si Monica la dublu azi.

catalynn
catalynn  •  29 Iulie 2016, 11:42

Simonica are deocamdata cel mai bun record pe hard, bafta in continuare! Si inca ceva: ce-o fi căutând de 3 ani încoace intre primele 10 jucatoare ale lumii daca nu merita, ca sa moara haterii de necaz?! Bietul fosfor si-a înghițit limba saracu', el e desigur la JO stand la masa cu Federer :-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează