SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Victorii legate » Horia Tecău și Jean-Julien Rojer s-au calificat în semifinale la Madrid

Tecău și Rojer revin într-o semifinală de Masters după Paris 2014
Tecău și Rojer revin într-o semifinală de Masters după Paris 2014

Articol de , - Publicat sambata, 07 mai 2016 00:00

Au deschis ziua pe Arena "Arantxa Sanchez-Vicario", în interiorul Cajei Magica, cu acoperișul închis complet într-o zi umedă la Madrid, cu averse.

Și au încheiat victorioși după o oră și 39 de minute, 7-6 (5), 7-6 (2), în fața unei perechi puternice, de jucători de dublu cu vechime, Alexander Peya și Nenad Zimonjici (Aut/Ser).

"A fost un meci greu pentru noi, luptat, foarte intens, multe game-uri strânse, mai ales în setul al doilea, când am salvat multe mingi de break. Nu știu exact câte au fost, dar pe teren s-au simțit multe", a spus Horia. "Am jucat bine acele puncte importante și mă bucur că am câștigat două tie-break-uri, asta ne dă încredere".

Românul a remarcat că au fost condiții diferite față de primul meci, disputat pe un teren exterior, într-o zi călduroasă: "Au fost un pic mai lente decât afară. În interior, terenurile au mai multă zgură, mingea sare ceva mai jos decât afară și e mai grea. Cu toate acestea, la serviciu venea repede, suntem la Madrid, e puțină altitudine".

Săptămâna aceasta, Tecău poate deveni numărul 1 mondial, aflându-se într-o cursă cu Marcelo Melo și Nicolas Mahut. Deocamdată, e pe 5, iar cea mai bună poziție a sa a fost 2.

"Nu mă uit la clasament. Lucrez la ce am de lucrat, încerc să joc mai bine și să mă bucur pentru fiecare meci. Și de următorul pentru că înseamnă șansa de a juca o nouă finală", a încheiat Horia.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close