SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

VIDEO Defensivă perfectă pentru Halep » Simona a câștigat un punct senzațional în meciul cu Gavrilova

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 11:08

Simona Halep, locul 5 WTA, a trecut fără emoții de Daria Gavrilova, locul 45 WTA, în turul doi al turneului de la Montreal, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep și-a confirmat statul de favorită și nu i-a dat nicio șansă adversarei. Românca a controlat jocul și a fost mereu în față.

Halep a oferit și faza meciului, iar în setul doi, la scorul de 5-3, a câștigat un punct de senzație. Simona s-a apărat perfect, alergând dintr-un colț în altul al terenului. Halep a preluat conducerea punctului și a atacat, câștigând punctul și procurându-și o minge de meci, pe care a fructificat-o.

Vezi AICI video

Citește și: Reacția Simonei Halep după calificarea în optimi la Montreal » Cum s-a distrat cu Monica Niculescu în meciul de dublu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
merace
merace  •  27 Iulie 2016, 19:52
Postat de tihi pe 27 Iulie 2016, 12:13

ce SUCCES RASUNATOR...cu o jucatoare de pe locul 45 WTA

In orice sport, indiferent de adversar, o victorie e un succes si o infrangere e un esec. In tenis conteaza sa ai mai multe victorii decat infrangeri... Pe anul 2016, Simona are un scor general de 28 victorii si 9 infrangeri, de aceea si este pe locul 5 mondial.

merace
merace  •  27 Iulie 2016, 19:46

Errani s-a retras, deci Simona o sa joace in optimi cu Karolina Pliskova.

catalynn
catalynn  •  27 Iulie 2016, 13:13

Superba Simonica, un meci aproape perfect (cam multe mingi de break ratate insa ), Gavrilova care in afara de faptul ca a învins-o la Roma, de fiecare data a reusit sa ii ia macar un set, este o jucatoare incomoda chiar daca e oe locul 45, care pare ca a fost botezată in cazanul cu *** e mereu hiper activa saraca ... In turul urmator probabil va fi Pliskova, deloc usor chiar daca Simona are palmares pozitiv iar pe hard are in acest sezon cel mai bun record din circuit. Bafta si Monicăi in meciul cu Aga!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează