SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

VIDEO S-a lăsat cu scandal la BRD Năstase-Țiriac Trophy » Un spectator a fost dat afară de la finală

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 18:23

Moment neplăcut la finala BRD Năstase-Țiriac Trophy, cîștigată de Guillermo Garcia-Lopez în fața lui Jiri Vesely, scor 7-6(5), 7-6(11).

Arbitrul partidei a fost nevoit să le ceară forţelor de ordine să scoată afară un spectator. Acesta a răspuns la telefon în timpul meciului, iar Garcia-Lopez n-a mai dorit să continue jocul pînă cînd nu s-au luat măsuri.

Click aici pentru VIDEO!

Totul s-a petrecut în setul doi, la scorul de 3-3. Spectatorul s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului. După un conflict cu forţele de ordine, acesta a fost luat cu forţa şi dat afară din complexul din Cotroceni.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
craz1est
craz1est  •  26 Aprilie 2015, 20:23

Era Virgil Becali ; il sunase Reghe sa-l intrebe daca a mai vorbit cu Gigi de el si sa-l roage sa mai bage 2-3 "strambe" despre Galca.

onduku
onduku  •  26 Aprilie 2015, 20:50
Postat de gametable08 pe 26 Aprilie 2015, 20:36

Hai ca inteleg a gresit omul in schimb atitudinea publicului este una urata ,cum se fluieri si sa faci in halul asta,asta e educatia romanilor de abia asteptau sa vada un scandal unii radeau altii huiduiau ,nu mai organizati meciuri de tenis la noi,pt ca ne facem de ras,cand nu este educatie cam asa arata un meci de tenis ,unul vb la tel altul huiduie altul rade..Rusine!

Nu e chiar asa, in multe tari esti apostrofat pentru astfel de gesturi. Si Garcia Lopez si-a luat-o, pentru ca nu i-a strans mana lui Rosol.

1002176786470435
Serban Constantin  •  27 Aprilie 2015, 11:16

apropo de unde stiau ce fan este? si ce conteaza asata? tenisul romanesc are mari succese la toate categoriile de tenis, sa le faceti cunoscute, si din turneele mici, de tineret internationale

Vezi toate comentariile (20)
Comentează