SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO SHOT OF THE DAY! Simona Halep a pierdut în sferturi la Wimbledon, dar a reuşit cel mai frumos punct!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 22:44

Simona Halep a fost învinsă de Angelique Kerber în sferturile de finală de la Wimbledon, scor 5-7, 6-7, însă românca a reuşit punctul zilei în al treilea turneu de Mare Şlem al anului.

Punctul câştigat de Simona în debutul partidei cu Kerber, la 1-2 în primul set, a fost desemnat cel mai frumos al zilei. Halep a fost în defensivă, în ofensivă, a reuşit şi un lob superb într-o încleştare acerbă.

Din păcate, nu a fost de ajuns nici în acel game când Kerber a reuşit până la urmă breakul.

Iată punctul zilei câştigat de Simona Halep:

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Iulie 2016, 19:14

De peste 2 ani scriu că Simona Halep se sabotează cu stilul ei de joc ! E mică dar vrea să joace în forţă, de pe fundul terenului, adică să trimită mingi lungi, cu consum şi mai mare de energie. În loc de slash, foloseşte lovituri clasice, care o scot mult din teren. Nu ştie smash şi prelungeşte inutil punctul. Nu ştie să pună scurte tăiate tip Ilie Năstase sau Monica Niculescu, deci nu variază jocul şi devine foarte previzibilă. Nevenind la fileu şi când e cazul, implicit nu stăpâneşte nici voleul, darămite stopul din voleu. Dacă nu-şi îmbogăţeşte stilul de joc, să-i dea variaţie şi va continua cu jocul în forţă de pe fundul terenului, în curând va juca din 4 în 4 turnee...

tihi
tihi  •  06 Iulie 2016, 13:05

Ramana cu cel mai frumos punct,care a dus-o la pierderea meciului.Cei buni se califica in finala,umplutura ramana in afara....

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Iulie 2016, 11:21

Bravo Simona,ai jucat bine in acest turneu.Din pacate nu cred ca e in stare sa casige un turneu important.Asta e nivelul ,nu-i bai !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează