SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Weekend cu tenis la TVR » Cupa Davis, în direct de la Constanţa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 12:08

Cîştigătorul de la Wimbledon vine la Constanţa: Horia Tecău joacă în echipa României la Cupa Davis.  Peste 15 ore de tenis, în direct de la malul mării, unde se întîlnesc reprezentativele României şi Slovaciei. Între 17 şi 19 iulie 2015, TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit, în direct şi în exclusivitate, Cupa Davis.

Este pentru a doua oară cînd Cupa Davis se desfăşoară la Constanţa, unde iubitorii de tenis de la malul mării şi telespectatorii TVR se vor bucura de prezenţa constănţenilor Andrei Pavel şi Horia Tecău. Marele cîştigător de la Wimbledon, Horia Tecău, împreună cu Jean - Julien Rojer au dat o dublă lovitură. Cîştigători ai turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, cei doi sînt, din 13 iulie, noii lideri ai clasamentului ATP.

Căpitanul-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a anunţat jucătorii care reprezintă România în întîlnirea cu Slovacia contînd pentru turul 2 al Grupei I din Zona Euro/Africană. Pe lista oficială înaintată forului internaţional de tenis sînt: Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea.

Jucătorii Martin Klizan, Norbert Gombos, Jozef Kovalik, Igor Zelenay, conduşi de pe bancă de căpitanul Miloslav Mecir, formează echipa Slovaciei, conform site-ului oficial, www.daviscup.com.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate vineri, 17 iulie, meciul de dublu se va juca sâmbătă, 18 iulie, iar duminică, 19 iulie, se vor disputa celelalte două meciuri de simplu.

Programul transmisiunilor TVR

- vineri, 17 iulie, 12.40 – 19.00 – în direct, două meciuri de simplu  
- sâmbătă, 18 iulie, 15.00 – 18.00 – în direct, meci dublu
- duminică, 19 iulie, 13.00 – 19.00 – în direct, două meciuri de simplu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
694879260616610
Trifan Gheorghe  •  19 Iulie 2015, 13:30

Organizare frumoasa si doresc mult success romanilor la aceasta cupa ; Dar se impun cateva observatii : 1)- galeriile ar trebuyii sa stie ca la tenis nu se urla, se tipa si nu se folosesc instrumente de zgomot la fel ca la fotbal; 2) cameramanii nu sunt suficient de pregatiti pentru sport, incapabili sa dea o reluare frumoasa pentru ceea ce inseamna tenisul de camp. Poate nu sunt destui bani pentru asa un nivel de profesionalism dar..... cum sa fie, daca, se face galerie ca la fotbal. Un bun jucator de tenis stie acest lucru; Fara profesionalism organizatoric, nu se va reusi mare lucru !!! comentatori cu expresii de genul "bravo, pacat ..." partinici , uita ca sportul in general si tenisul in mod special este pentru sport si competitie; nu numai pentru jucatorii romani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează