SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Wimbledon, în pericol!? » Simona Halep a abandonat meciul din turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 00:06

După ce a cîştigat primul set cu Annika Beck, românca a acuzat dureri la umărul drept.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a abandonat, ieri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3 în turul doi al turneului de la 's-Hertogenbosch (Olanda). Tot ieri, românca a fost desemnată cap de serie numărul trei la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, competiţie care va începe peste numai cîteva zile, pe 23 iunie.

Partida de ieri a debutat cu o întîrziere de două ore din cauza vremii ploioase din Olanda. Primul set a început mai greu pentru româncă, la un moment dat fiind condusă de germancă cu 3-0. Încet, dar sigur, Simona şi-a intrat în joc şi a reuşit să şi-l revendice. La pauză a chemat însă medicul competiţiei, care i-a făcut timp de cinci minute masaj la umărul drept.

A revenit pe teren, dar după fiecare minge s-au văzut grimase de durere pe faţa româncei. Simona a rezistat pînă la 2-3 pentru Beck, moment în care a decis să abandoneze. A avut de ales între a risca şi a încerca să-şi păstreze trofeul de la 's-Hertogenbosch şi participarea la Wimbledon. În patru zile de pauză se poate recupera după accidentarea suferită la umărul drept.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
merace
merace  •  19 Iunie 2014, 16:41

Se pare ca a fost cam frig in Olanda. Vreo 3 partide s-au incheiat cu retragere pe motive medicale in aceeasi zi... Fetele astea lupta din greu, si e dreptul lor sa se protejeze daca simt ca ar putea sa-si agraveze starea continuand doar de ambitie.

merace
merace  •  19 Iunie 2014, 16:34

6 romance joaca la Wimbledon in turneul principal: Halep, Cirstea, Niculescu, Begu si Cadantu intra direct, iar Andreea Mitu in premiera a trecut de calificari la un Grand Slam!!!

depeche
depeche  •  19 Iunie 2014, 13:53
Postat de madskills pe 19 Iunie 2014, 10:29

pai de aia e lumea asa infierata la adresa ei si pe buna dreptate. Mai bine stai acasa decat sa te faci de ras cu asa zise accidentari. Oamenii aia au dat un bilet sa o vada acolo, ca detinatoare a trofeului si una din favorite. Chiar citeam azi ca Marcel Iures si-a pierdut tatal pe 13 iunie dar el a jucat in spectacolele de pe 13 si 14 iunie din RESPECT pentru fani. Simona trebuia sa stea acasa cum fac multe jucatoare, nu sa se retraga (a 5a oara!!) de la un turneu. Eu n-am vazut pana acum jucatoare sa faca asa ceva. Si saptamana viitoare parca o vad ca zburda la winbledon si ca prin farmec nu mai are nimic. E urat fata de fani ce face, daca nu se prezenta era ok

Frumos spus si excelent exemplul cu Iures, din respect pentru fraierul ala din Alba Iulia care afisa poza cu ea si un mesaj in genul "Simona este tenis" care probabil a luat bilete pentru tot turneul, din respect pentru cei care au cumparat bilete la finala, au dat niste bani si au planuit sa se deplaseze sute sau mii de km pentru a veni si a o sustine. In plus mai este si un respect fata de fostele adversare invinse, ele puteau sa mearga mai departe, sa mai stranga niste puncte. Daca avea de gand sa se retraga simuland o accidentare, putea sa piarda primul meci ori putea sa termine meciul acesta si sa il piarda. Nu i-a convenit, nu dadea bine la palmares, mai bine un abandon...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează