SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT

WTA a publicat noul clasament! Pe ce loc sînt Simona Halep și celelalte românce! Urcări pentru Niculescu și Dulgheru

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2015 09:47

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham, se menține pe locul 3, cu 6.200 de puncte, în clasamentul WTA dat publicității azi.

Irina Begu se menține pe locul 30, cu 1.636 de puncte, iar Monica Niculescu a urcat de pe 49 pe 46, cu 1.065 de puncte.

Jucătoarea Alexandra Dulgheru a urcat de pe 61 pe 59, cu 917 puncte, iar Andreea Mitu a urcat de pe 71 pe 70, cu 820 puncte.

În top 200 se mai află Patricia Maria Țig, care a urcat de pe 178 pe 174, cu 301 puncte, Ana Bogdan, care se menține pe 179, cu 291 de puncte, și Sorana Cîrstea, în urcare de pe 193 pe 187, cu 275 de puncte.

TOP 10 WTA:
1. Serena Williams (SUA) 11.291 puncte
2. Petra Kvitova (Cehia) 6.870
3. Simona Halep (România) 6.200
4. Maria Șarapova (Rusia) 5.950
5. Caroline Wozniacki (Danemarca) 5.000
6. Lucie Safarova (Cehia) 4.055
7. Ana Ivanovici (Serbia) 3.895
8. Ekaterina Makarova (Rusia) 3.575
9. Carla Suarez Navarro (Spania) 3.345
10. Angelique Kerber (Germania) 3.285

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (38)
whiteredarad
whiteredarad  •  22 Iunie 2015, 21:38

Lasati-ma cu pariurile,la tenis .Sint multi jucatori care se implica la asa ceva. Am patit-o cu Cilici (invins de ..Copil) cu Davidenko,cu Seppi,in fine, am o lista de "suspecti. Ideea sa pariezi pe castigator nu este fezabila,astepti mult cu banii blocati, apoi pe Djokovici si Williams cotele sint mici. De Halep ce sa mai zic ea "se accidenteaza "tematic",inainte de marile turnee. Eu pariez zilnic pachete de 2-3 meciuri si on line. Nu faci mare branza,dar..te distrezi. nu se poate trai sigur din pariuri.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  22 Iunie 2015, 16:16

De 2 ori am publicat, de 2 ori au şters democraţii de la GSP : PE CTP ÎL PRINDEA POLIŢIA MANGĂ LA VOLAN ŞI ÎL DUCEA ACASĂ. GRATIS ! Chiar vreţi să scriu şi despre ai voştri ?!!!

stefansb
stefansb  •  22 Iunie 2015, 15:55

ba...tu n-ai pariat niciodata. eu inteleg ca tu vrei sa spui ca ai pariat inainte de turneu, dar daca era asa...spuneia inainte de turneu. te-am provocat atunci (cum te-am provocat si pt wimbledon) sa vi sa spui dinainte. ce iti spun eu, nu e ca tu ai pariat vineri, in ziua semifinalei (ca eu iti spun ca n-ai pariat deloc, nu ca ai pariat vineri). eu iti spun ca tu AI SPUS ca ai fi pariat pe 3 jucatori abia cand doar aia 3 mai erau in turneu, cu exceptia cazului f putin probabil in care tonsga revenea. Repet, te-am provocat inainte de turneu si nu ai spus nimic. da nimic. Abia cand mai erau doar 3 ai aparut si t si ai spus ca ai pariat (cand vrei tu si cu un an inainte) pe aia 3. La fel acum te provoc inainte de wimbledon. tu evident nu o sa spui nimic. cand o sa ajunga Murray cu Djokovic in finala o sa apari si tu sa spui ca, de la inceputul turneului, ai pariat pe aia doi. Dar la inceput, desi provocat, nu spui nimic. Repet...iti dau adresa de mail sa trimiti bilete sa te va...si trimit si eu prin screen (ca eu joc online, numai un tembel poate juca la casele de cartier) cu castigurile mele.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează