SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

WTA DUBAI // S-a stabilit finala turneului Premier de la Dubai: eliminări surprinzătoare pentru două dintre rivalele Simonei Halep

Svitolina este deținătoarea en-titre a trofeului de la Duabi // FOTO: Reuters
Svitolina este deținătoarea en-titre a trofeului de la Duabi // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 19:46

Rusoaica Daria Kasatkina (20 de ani, 24 WTA) și ucraineanca Elina Svitolina (23 de ani, 4 WTA) vor disputa sâmbătă finala turneului Premier de la Dubai.

Rusoaica a furnizat o surpriză mare în semifinale, reușind să o elimine pe ocupanta locului 3 în clasamentul WTA, iberica Garbiñe Muguruza.

Kasatkina s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-6 (11), 6-1, după o partidă extrem de echilibrată care a durat două ore și 35 de minute. Rusoaica a avut o evoluție foarte solidă, reușind să salveze în setul secund trei mingi de meci ale lui Muguruza.

Cealaltă semifinală s-a disputat între Elina Svitolina și Angelique Kerber, două jucătoare aflate în mare formă.

Considerată outsider, Svitolina s-a impus în două seturi simetrice, scor 6-3, 6-3, după un meci care a durat o o oră și 27 de minute.

  • Finala dintre Elina Svitolina și Daria Kasatkina va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
mplttev
mplttev  •  24 Februarie 2018, 16:56
Postat de tihi pe 24 Februarie 2018, 10:36

Si Svitolina si Kasatkina sint doua jucatoare care sint in stare sa bate pe oricare jucatoare din WTA, inclusiv pe Halep!!

La pumni, poate.

tihi
tihi  •  24 Februarie 2018, 10:36

Si Svitolina si Kasatkina sint doua jucatoare care sint in stare sa bate pe oricare jucatoare din WTA, inclusiv pe Halep!!

sakamoto
sakamoto  •  24 Februarie 2018, 00:07

Daca Simona este sanatoasa si bine pregatita fizic, la nivelul valoric pe care-l are momentan, poate invinge orice adversara. Serviciul ii merge tot mai bine-obtine mai multi asi decit adversarele-iar returul nu il mai trimite pe centrul terenului in racheta adversarei. Le trimite pe adversare dintr-un coltz al terenului in celalalt epuizindu-le. Tenisul pe care-l joaca Simona, este mai bun ca oricind! Nu intimplator este numarul 1 mondeal. Pe merit, pe munca dinsei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează