SPORTURI  »  TENIS  »  ABU DHABI

VIDEO Prima mare surpriză din 2021: Karolina Pliskova, învinsă de locul 292 WTA!

Karolina Pliskova (28 de ani, 6 WTA) a fost învinsă de rusoaica Anastasia Gasanova (21 de ani, 292 WTA), scor 2-6, 4-6, în turul secund de la WTA Abu Dhabi. +4   FOTO
Karolina Pliskova (28 de ani, 6 WTA) a fost învinsă de rusoaica Anastasia Gasanova (21 de ani, 292 WTA), scor 2-6, 4-6, în turul secund de la WTA Abu Dhabi.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 17:55 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 19:38

Karolina Pliskova (28 de ani, 6 WTA) a fost învinsă de rusoaica Anastasia Gasanova (21 de ani, 292 WTA), scor 2-6, 4-6, în turul secund de la WTA Abu Dhabi. 

Karolina Pliskova era a treia favorită a competiției din Emiratele Arabe Unite, după Sofia Kenin și Elina Svitolina. Cehoaica ar fi trebuit să o înfrunte în primul tur pe Sorana Cîrstea, singura româncă înscrisă la Abu Dhabi. Meciul a fost anulat, din cauza unor probleme medicale ale Soranei. Pliskova a jucat astfel cu Despina Papamichail, pe care a învins-o fără mari probleme, scor 6-2, 7-6(4). 

Karolina Pliskova, eliminată de la Abu Dhabi

Așa părea să fie și disputa din turul secund. Anastasia Gasanova nu a intrat niciodată în Top 250 mondial și nu are vreo apariție la turneele de Grand Slam. Destinul ei s-ar putea schimba după victoria de astăzi. 

Tânăra din Rusia a avut un procentaj excelent al serviciului, 78% din puncte jucate cu prima minge, a avut nervii tari în momente cruciale, salvând 5 din cele 6 mingi de break avute de Pliskova, și a închis partida după doar o oră și 17 minute de joc. În turul următor, Gasanova o va înfrunta pe Sara Sorribes Tormo, din Spania. Anastasia e sigură deja că va ocupa cel mai bun loc din carieră la finalul săptămânii.

9,00a fost cota medie oferită de bookmakeri pentru o victoria a Anastasiei Gasanova

6.480 $și 55 de puncte va primi Gasanova pentru calificarea în optimile de finală ale competiției de la Abu Dhabi

Citește și alte știri din tenis: 

Reprezentanții României și-au aflat adversarii din calificările la Australian Open 2021

Simona Halep intră într-o supercompetiție la Adelaide! Va juca alături de Nadal, Djokovic și Serena Williams

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1ianuarie
1ianuarie  •  09 Ianuarie 2021, 19:46

Imaginați-vă că Gasanova o bătea pe Halep...până acum erau cel puțin 200 de comm-uri care să ne atragă atenția asupra valorii lui Simona....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close