SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

WTA ROMA // A fost anunțat programul zilei de marți » Două românce debutează la Foro Italico

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 21:09

Organizatorii turneului Premier 5 de la Roma au anunțat programul zilei de marți. Sorana Cîrstea (28 de ani, 43 WTA) și Irina Begu (27 de ani, 41 WTA) vor debuta pe terenurile de la Foro Italico. 

Sorana Cîrstea joacă în primul meci al zilei de pe terenul 3, împotriva americancei Danielle Collins. Partida începe la ora 12:00 și este liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 2.

Irina Begu o înfruntă pe Shuai Peng în al 2-lea meci de pe terenul cu numărul 6. Meciul este programat după duelul Elena Vesnina - Laura Siegemund și va începe în jurul ore 13:30.

  • Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) va juca cel mai probabil marți, împotriva lui Naomi Osaka, învingătoare în duelul cu Viktoria Azarenka. Vezi detalii AICI!.
  • Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 33 WTA) a fost eliminată astăzi, de Shuai Zhang, scor 3-6, 6-7, de Shuai Zhang. Vezi detalii AICI!

Vezi și: WTA ROMA // VIDEO Simona Halep s-a antrenat la Roma alături de una dintre cele mai mari rivale din circuit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1prezescu
1prezescu  •  15 Mai 2018, 09:17

Turneul de la Roma va fi similare cu cel de la Madrid.Diferenta poate veni numai la Halep,ea iesind mai repede din calcule !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează