SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Zgură rea » Monica Niculescu rămâne cu o victorie pe această suprafață în 2016

Monica Niculescu a reușit o singură dată să treacă de primul tur la Roland Garros, în 2014 // FOTO Raed Krishan
Monica Niculescu a reușit o singură dată să treacă de primul tur la Roland Garros, în 2014 // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2016 00:00

Zgura nu este una dintre suprafețele preferate ale Moncăi Niculescu. "Nu vreau să-mi bag lucrul acesta în cap", spunea Monica la Madrid.

În perioada roșie a sezonului lucrurile nu prea s-au legat pentru româncă. A pierdut două meciuri de la mingi de meci la Petkovici și Kvitova, iar încrederea nu se poate hrăni din înfrângeri.

Singura victorie a venit în primul tur la Stuttgart, când a trecut de Caroline Garcia, apoi a pierdut de fiecare dată de la primul meci la Madrid și Roma.

Meciul de ieri contra lui Pauline Parmentier, 88 WTA, l-a început probabil sub această impresie și a pierdut primul set cu 2-6. În al doilea a luptat enorm, a servit de două ori pentru a egala situația la seturi, dar n-a reușit să convertească situațiile ivite.

S-a ajuns în tie-break, unde românca a suferit mult. În timp ce întunericul punea stăpânire pe Paris, Monica Niculescu părăsea Terenul 6 cu capul plecat. Pauline Parmentier s-a impus cu 6-2, 7-6 (2). Zgura are în continuare un gust amar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
danutz123321
danutz123321  •  25 Mai 2016, 20:29

problema nu e de zgura,lipas de pregatire fizica nici ea si nici halep nu au pregatire fizica numai zic de carstea care nici numai incerca sa alerge dupa mingi,talent poti sa ai cu carul,daca nu esti pregatit fizic degeaba

anne1970_ar
anne1970_ar  •  25 Mai 2016, 16:44

Zgura nu e rea, e cea mai buna din Europa. In schimb, Monica e pe langa subiect, De atatia ani are o singura lovitura: un slice ineficient de pensionare amatoare....

476846922491407
Paraschiv Bucur  •  25 Mai 2016, 10:50

Nu trebuie sa gasim motive pt.jocul penibil,de-a dreptul primitiv,practicat de monica.Este singura jucatoare din circuit care foloseste de la inceputul jocului, pana la sfarsitul lui,indiferent de tactica adversarei,acele``slaisuri``ucigatoare pt.ea,nu pt.adeversara,chiar si atunci cand se afla la mai putin de un metru de fileu.De conditia fizica ce sa spun......se sufoca pur si simplu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează