SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Zi fără tenis » Organizatorii au reprogramat pentru azi toate meciurile de la Roland Garros

Arena Philippe Chatrier a fost ieri scăldată de ploaie // FOTO Guliver/GettyImages
Arena Philippe Chatrier a fost ieri scăldată de ploaie // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 00:00

Din cauza ploii, organizatorii de la Roland Garros au fost nevoiți să reprogrameze pentru azi toate meciurile de luni.

Simona Halep și Samantha Stosur trebuiau să reia confruntarea din optimi de finală ieri, de la ora 12:00. A șasea jucătoare a lumii conducea cu 5-3 în primul set când ploaia și-a făcut apariția duminică seară.

Partida dintre cele două fusese reportată pentru ieri. Aversele care au căzut luni peste Paris nu au permis reluarea meciului, iar organizatorii, consultând și prognoza meteo, au hotărât să nu se mai joace nicio partidă, o decizie care a fost luată foarte repede, la mijlocul zilei.  

Din 30 mai 2000 nu se mai întâmplase ca o zi întreagă de meciuri să fie anulată. Printre cei care urmau să evolueze ieri, pe lângă Simona, mai erau Serena și Venus Williams și  Novak Djokovici. 

Roland Garros-ul este singurul turneu de Mare Șlem care nu are acoperiș retractabil. La Australian Open sunt trei terenuri care pot fi acoperite, ultimul dintre ele fiind inaugurat în 2015, la Wimbledon Centralul are acoperiș din 2009, iar la US Open, întregul proiect pentru Arena Arthur Ashe va fi definitivat în acest an.

Pentru că azi urmau să se joace deja sferturi de finală la Paris, programul este unul încărcat. Simona Halep și Samantha Stosur au fost din nou programate pe Terenul 1, de la ora 12:00.

Prognoza meteo este la fel de nefavorabilă, dar francezii speră să strecoare câteva meciuri printre averse.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
sooos1ck
sooos1ck  •  31 Mai 2016, 11:32
Postat de valyomanyd pe 31 Mai 2016, 09:29

Tocmai m-am uitat pe prognoza, sunt ceva averse pe la 11.00, ora locala, dar de la 12.00 pana la 15 .00 nu mai ploua ,deci, s-ar putea sa se amane cu vreo ora reluarea jocului..

Cam goala ziua de ieri....fara tenis xD

valyomanyd
valyomanyd  •  31 Mai 2016, 09:29

Tocmai m-am uitat pe prognoza, sunt ceva averse pe la 11.00, ora locala, dar de la 12.00 pana la 15 .00 nu mai ploua ,deci, s-ar putea sa se amane cu vreo ora reluarea jocului..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează