SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Zîmbete înainte de duel » Jucătoarele României şi Serbiei au prefaţat întîlnirea din Cupa Fed: ”Avem o echipă frumoasă”

Alina Tecșor, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Simona Halep discută relaxat // Foto: Cristi Preda +3   FOTO
Alina Tecșor, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Simona Halep discută relaxat // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 23:39

Componentele echipelor de Cupă Fed ale României şi Serbiei au fost relaxate şi încrezătoare la ceremonia de prezentare de ieri. Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Begu au fost pentru cîteva minute deasupra Bucureştiului.

De la etajul 21 al Hotelului Intercontinental oamenii par furnici, iar cerul e mai aproape. Mai rămăseseră doar două zile pînă ca primele mingi să se murdărească de zgură pe Terenul Central de la Arenele BNR. "Mă bucur că jucăm acasă şi sper să fie multă lume în tribune. Avem o echipă frumoasă", a spus Monica Niculescu.

Româncele, chiar dacă sînt sportive, nu au uitat să fie şi feminine. Simona a pus un pic de rimel pe gene, Sorana poartă un ceas strălucitor, Monica s-a coafat, iar Irina şi-a făcut unghiile în culorile steagului României.

Sînt încrezătoare şi îşi doresc ca echipa României să obţină victoria pentru a merge în Grupa Mondială II. "Fetele sînt unite. În februarie au realizat valoarea echipei. Este cea mai bună formaţie pe care o aliniem la start", a spus căpitanul-nejucător, Alina Tecşor-Cercel.

Ana Ivanovici, Bojana Jovanovski, Jovana Jaksici şi Nina Stojanovici au întîrziat cincisprezece minute. Au intrat în sala Fortuna cu zîmbetul pe buze.

"Dintre toate întîlnirile din baraj aceasta este cea mai echilibrată, nici una dintre echipe nu cred că şi-a dorit să pice cu cealaltă, vom avea parte de meciuri foarte grele", a spus Ana Ivanovici, liderul Serbiei. Azi are loc tragerea la sorţi a meciurilor, iar de mîine încep emoţiile.

Amintiri neplăcute
România şi Serbia s-au mai întîlnit pînă acum de două ori în Cupa Fed, în 2007 şi 2008, dar în eşalonul inferior. "În trecut am avut întîlniri dificile şi emoţionante cu România, iar de data asta cred că va fi la fel", a spus căpitanul-nejucător Dejan Vranes.

Cea din 2008, de la Budapesta, a fost una controversată, oficialii români acuzînd corectitudinea unor decizii ale arbitrilor. "Mai visez uneori acele întîmplări, dar le-am uitat, dacă e să ţin minte ceva, este rezultatul", a spus Sorana. Atunci Serbia s-a impus cu 2-1, la fel ca în 2007.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează