SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Două variante pentru finală » Tomis Constanţa are nevoie de un singur set pentru calificare

Jucătoarele de la Tomis pot realiza astăzi o mare performanţă.
Jucătoarele de la Tomis pot realiza astăzi o mare performanţă.

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 22:43

Campioana României poate decide calificarea ori prin obţinerea unei victorii, ori prin cîştigarea setului de aur la Istanbul.

Succesul clar obţinut miercuri, 3-0 cu Galatasaray Istanbul, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalei, a deschis larg porţile calificării în ultimul act al competiţiei pentru CSV 2004 Tomis Constanţa. Campioana României joacă azi, de la ora 20.00, returul în oraşul de pe malul Bosforului, avînd la îndemînă două variante pentru prezenţa în finală, cîştigarea partidei sau măcar a setului de aur.

"Nu ne aşteptam să cîştigăm atît de clar acasă, dar sînt convinsă că la Istanbul va fi mult mai greu. Chiar şi aşa, mi-aş dori să ne calificăm cu două victorii şi să nu trăim emoţiile setului de aur", a spus sîrboaica Jovana Vesovici. "Nu iau în calcul setul de aur, prima mea opţiune este să cîştigăm meciul", a completat antrenorul Darko Zakoci.

Speranţele constănţencelor se leagă şi de faptul că fanii turci nu creează o atmosferă incendiară la meciurile de volei. "Sala este mare, nu vine prea multe lume, astfel că nu va exista presiunea publicului, aşa cum am trăit-o noi la Constanţa", a spus tehnicianul Galatei, Dragan Nesici. Meciul va fi transmis în direct de Neptun TV.

"Trebuie să luăm ce a fost bun în meciul tur, să remediem slăbiciunile apărute şi să încercăm să repetăm la Istanbul victoria obţinută la Constanţa" (Darko Zakoci)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
gabrielaj
gabrielaj  •  18 Martie 2012, 20:09

si unde se trasmite meciul?

mircione26
mircione26  •  18 Martie 2012, 12:32

Observ cu stupoare ca la acest articol nimeni nu a comentat. Acum se vede ce "mari" cunoscatori de sport avem in Romania. Ei cred ca daca tin cu o echipa de fotbal, gata, sunt specialisti. Nu sunt nimic. Sunt jalnici. Bravo fetelor! Aduceti cupa la Constanta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează