SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI / LIGA CAMPIONILOR / ŞTIINŢA BACĂU-VOLERO ZURICH 3-2

Primul succes în Ligă » Ştiinţa Bacău a învins Volero Zurich, 3-2

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de - Publicat marti, 29 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 octombrie 2013 20:40

La prima sa participare în cea mai importantă competiţie, Bacăul a reuşit o victorie mare.

Campioana României, Ştiinţa Bacău, a bifat primul său succes în grupele Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Florin Grapă a trecut în această seară, pe teren propriu, cu 3-2 de Volero Zurich, campioana Elveţiei, o obişnuită a competiţiei.

Multinaţionala elveţiană, un adevărat Turn Babel, cu jucătoare din Brazilia, Serbia, Croaţia, Ucraina, Japonia, Cuba, dar şi cu românca Nneka Onyejekwe, a cîştigat primul set, 25-17, dar Ştiinţa a revenit şi a trecut la conducere: 27-25, 25-20. Setul patru s-a jucat într-un singur sens, băcăuancele reuşind doar opt puncte în contul lor.

S-a intrat în decisiv, acolo unde Bacăul a jucat extraordinar, la sacrificiu. Au fructificat prima minge de meci la 14-13 şi se gîndesc acum să prindă măcar locul trei în grupă, pentru a continua în CEV Cup.

În prima etapă, campioana României a pierdut în Polonia, scor 0-3, disputa cu Tauron Gornicza. Din grupa Bacăului mai face parte echipa rusă Dinamo Kazan, favorită la primul loc.

Zalăul eliminată

La masculin, în returul "16-imilor" de finală ale CEV Cup, VM Zalău a pierdut cu 1-3 partida disputată în Rusia contra formaţiei Gubernia Novgorod.

În tur, ruşii au cîştigat şi la Zalău cu 3-0 şi s-au calificat în "optimi". Ardelenii vor continua, în schimb, în competiţia imediat inferioară, Challenge Cup.


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
dash.berlin
dash.berlin  •  11 Noiembrie 2013, 17:47
Postat de caminero pe 30 Octombrie 2013, 08:54

Tu ce cauţi p-aci, băi _pizdă stelizdă? Vii şi behăi despre echipa de volei Dinamo?!? Ca ce chestie?!? Ce, nu mai ai suficiente _puli în gură, sau cum? Zi, că trimitem acuma un batalion să te satisfacă şi-n bot, şi-n cur.

limbaj de caine frustrat .

caminero
caminero  •  30 Octombrie 2013, 08:54
Postat de glorie pe 29 Octombrie 2013, 21:41

Asa da! Bravo, fetelor! Se vede ca au revenit argentiniencele. Volero Zurich e o formatie experimentata. Si Tomis la baieti a castigat etapa trecuta. Singura care ne face de rusine, e aceeasi Dinamo. Victoriile lui Dinamo in Liga vin din intamplare..

Tu ce cauţi p-aci, băi _pizdă stelizdă? Vii şi behăi despre echipa de volei Dinamo?!? Ca ce chestie?!? Ce, nu mai ai suficiente _puli în gură, sau cum? Zi, că trimitem acuma un batalion să te satisfacă şi-n bot, şi-n cur.

iulian_78
iulian_78  •  30 Octombrie 2013, 08:02

Felicitari! Si la mai bine!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează